Ομορφες στιγμές και εμπειρίες στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες για την αποστολή του ωκεάνιου καγιάκ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ.

Οι Νικόλαος Διακάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Μαρινίκη Κουκλινού έγιναν μέρος μιας μεγάλης, διεθνούς αθλητικής γιορτής, αποτελώντας την ελληνική αποστολή στο ωκεάνιο καγιάκ μαζί με τους αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας, Νικόλαο Ρέντζι, Μαρκέλλο Πετρόπουλο και Ευτυχία Καμινάρη.

Μαζί τους ήταν ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης, συμμετέχοντας ως ομοσπονδιακός.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στον αγώνα των 10χλμ. που ήταν πολύ απαιτητικός, ο Διακάκης τερμάτισε 10ος ενώ αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών, η Αλεξανδράκη αναδείχτηκε 11η και η Κουκλινού 16η.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους Ελληνες αθλητές, ο Ρέντζι συγκαταλέχθηκε στη 12η θέση και ο Πετρόπουλος στην 16η ενώ η Καμινάρη ήταν 10η στις γυναίκες.

«Αλλο ένα αθλητικό ταξίδι ολοκληρώθηκε! Ομορφες στιγμές, έντονες συγκινήσεις, γνώση και εμπειρία για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τ’ αποτελέσματα που έφεραν», τονίζει στις δηλώσεις του ο Μαν. Αγγελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ06/11/2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΑΓΩΝΕΣ

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ & SUP και οι Πανελλήνιοι αγώνες Special …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ02/11/2023

ΟΙ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΙ” ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ 22Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ

Την πραγματοποίηση για μια ακόμα χρονιά των “Κορίσσιων” διεθνών διασυλλογικών αγώνων κανόε καγιάκ & SUP και των Πανελληνίων Αγώνων Special …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ