Ομορφες στιγμές και εμπειρίες στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες για την αποστολή του ωκεάνιου καγιάκ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ.

Οι Νικόλαος Διακάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Μαρινίκη Κουκλινού έγιναν μέρος μιας μεγάλης, διεθνούς αθλητικής γιορτής, αποτελώντας την ελληνική αποστολή στο ωκεάνιο καγιάκ μαζί με τους αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας, Νικόλαο Ρέντζι, Μαρκέλλο Πετρόπουλο και Ευτυχία Καμινάρη.

Μαζί τους ήταν ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης, συμμετέχοντας ως ομοσπονδιακός.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στον αγώνα των 10χλμ. που ήταν πολύ απαιτητικός, ο Διακάκης τερμάτισε 10ος ενώ αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών, η Αλεξανδράκη αναδείχτηκε 11η και η Κουκλινού 16η.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους Ελληνες αθλητές, ο Ρέντζι συγκαταλέχθηκε στη 12η θέση και ο Πετρόπουλος στην 16η ενώ η Καμινάρη ήταν 10η στις γυναίκες.

«Αλλο ένα αθλητικό ταξίδι ολοκληρώθηκε! Ομορφες στιγμές, έντονες συγκινήσεις, γνώση και εμπειρία για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τ’ αποτελέσματα που έφεραν», τονίζει στις δηλώσεις του ο Μαν. Αγγελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ