Οι “Κορίσσιοι” αγώνες για 22η χρονιά στη λίμνη Κουρνά

Την πραγματοποίηση για μια ακόμα χρονιά των “Κορίσσιων” διεθνών διασυλλογικών αγώνων κανόε καγιάκ & SUP και των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Καγιάκ που θα φιλοξενηθούν στη λίμνη Κουρνά στο Δήμο Αποκορώνου ανακοινώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Με τη συνδιοργάνωση των Δήμου Αποκορώνου, Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, Special Olympics Hellas και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κανόε καγιάκ του ΝΟΧ οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου.

Για τον Ναυτικό Ομιλο περικλείει με τιμή και χαρά ότι θα διεξαχθούν οι δύο αυτές διοργανώσεις, έχοντας η καθεμία τη δική της ξεχωριστή σημασία. Αλλωστε, οι διασυλλογικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν μαζί με τους αγώνες των Special Olympics. Ειδικότερα, αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και από άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα των Special Olympics από Γερμανία, Πολωνία και Λιθουανία θα είναι παρόντες στους αγώνες.

Οι “Κορίσσιοι” αγώνες θα διεξαχθούν για μια ακόμη χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Αποκορώνου ο οποίος εδώ και 22 χρόνια είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης, καθοριστική είναι η συμβολή των ξενοδοχείων της Γεωργιούπολης και ειδικότερα των Pilot Beach Resort Hotel, Vandaris Palace, Vandaris Luxury Beach Resort, Fereniki Holiday Resort & Spa και Harpin Hotels.

Η ΑΝΕΚ LINES αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό της διοργάνωσης.

Τα Νερά Samaria επίσης και όλοι οι χορηγοί στηρίζουν έμπρακτα αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Συνολικά και στις δυο διοργανώσεις αναμένεται να συμμετάσχουν σχεδόν 200 αθλητές και αθλήτριες.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

• Σάββατο 4/11 12:00 – 16:00
• Κυριακή 5/11 09:00 – 12:30

Σχετικά με τις συμμετοχές, στους “Κορίσσιους” αγώνες θα πάρουν μέρος (εκτός από τον ΝΟ Χανίων) τα εξής σωματεία και Εθνικές ομάδες: Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό, ΝΟ Λίμνης Ευβοίας, ΓΝΟ Σαλαμίνας, ΝΟ Μεθάνων Νηρηίς, ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ΕΝΟ Αιγυπτιωτών, ΑΣ Αποκόρωνας, NΑΟ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, ΝΟ Μεσολογγίου. ΝΟ Αμφιθέας, Θ.Ν. Σανίδας Ηρακλείου, Α.Σ.Ι.Κ Χανίων & Α.Π.Σ.Θ. Σκι & Κυματολίσθησης Χανίων.
Στους δε αγώνες των Special Olympics: Special Olympics Αμφιθέας, Special Olympics Χαλκίδας, Special Olympics Χανίων, Special Olympics Θεσσαλονίκης, Special Olympics Καστοριάς, Special Olympics Γερμανίας, Special Olympics Πολωνίας και Special Olympics Λιθουανίας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ PILOT BEACH RESORT

Πέραν του αγωνιστικού μέρους, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Pilot Beach Resort το 7ο Family Health Forum με θέμα την ψυχική υγεία ατόμων με αναπηρία και την ενδυνάμωσή τους μέσω του αθλητισμού. Το Family Health Forum αποτελεί μια σημαντική δράση του Προγράμματος Οικογενειών και πραγματοποιείται ετησίως με στόχο την ενημέρωση των οικογενειών για θέματα που απασχολούν την οικογένεια και την κοινωνία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ