Οι κλήσεις για προεθνική ομάδα και λίστα επίλεκτων για τη σεζόν 2023/24

Με τη συμμετοχή για μια ακόμα χρονιά πολλών αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συγκροτήθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία η προεθνική ομάδα και η λίστα επίλεκτων για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης για τη σεζόν 2023/24.

Συνολικά, 8 αθλητές-τριες περιλήφθηκαν στην προεθνική ομάδα, ενώ άλλοι 14 βρίσκονται στους επίλεκτους, γεγονός σημαντικό για τον ΝΟ Χανίων.

Το πρόγραμμα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα εκτελεστεί σε δύο φάσεις, με αντίστοιχες προπονητικές συναντήσεις, οι οποίες σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης θα διεξαχθούν η πρώτη στις 18-19 Νοεμβρίου και η δεύτερη και τελευταία στις 24-25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα στην προεθνική ομάδα τεχνικής κολύμβησης και στη λίστα επίλεκτων περιλαμβάνονται οι εξής αθλητές-αθλήτριες του ΝΟ Χανίων:

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2023-24

Δήμου Δημήτριος, Τρουλλινός Νικόλαος, Χατζηδάκης Βασίλειος, Μπαλολάκη Μικαέλα, Παπαντωνάκη Μαρία, Περάκη Γεωργία, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Χατζηπλή Ευαγγελία

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2023-24

Ανδρεαδάκης Ελευθέριος, Μπριτζολάκης Φώτιος, Ναναδάκης Ελευθέριος, Χίνος Κυριάκος, Αλπάντη Μαρία, Ανδριανάκη Γεωργία, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Καντιάνη Ειρήνη, Μπελώνη Αφροδίτη, Παπαντωνάκη Μαρία, Παρδαλάκη Αντωνία Ευτυχία, Χατζηδάκη Ελευθερία, Χατζηπλή Ευαγγελία.

Συνολικά στο πρόγραμμα συμμετέχουν 134 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να θέσει τις βάσεις και να δημιουργήσει προπονητικά και τεχνικά ερεθίσματα σε στοιχεία που αποτελούν θεμέλιο λίθο για την αγωνιστική εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Ο προπονητικός σχεδιασμός και η κεντρική καθοδήγηση για την υλοποίηση του προγράμματος ανά προπονητική συνάντηση συντονίζεται με την αποκλειστική ευθύνη του ομοσπονδιακού προπονητή σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται αθλητές οι οποίοι κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στις κατηγορίες Κ15, Κ13 και Κ12 κατάφεραν να πετύχουν από 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ19/11/2023

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η …

Περισσοτερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ17/11/2023

ΗΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΧ

Σ’ ένα όμορφο ταξίδι που έχει ως αφετηρία το 1984 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα λαμβάνει μέρος ο Ηλίας Καλαμαρίδης. …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ