Οι αθλητές Special Olympics του ΝΟΧ στους πανελληνίους αγώνες “Λουτράκι 2022”

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (3/10) και ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή (7/10) η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους πανελληνίους αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022”.

Ο Ναυτικός Ομιλος λαμβάνει μέρος με μια ιδιαίτερα μεγάλη αποστολή η οποία έχει έτσι τη χαρά να συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων είναι η εξής: Γαροφαλάκης Κωνσταντίνος, Δασκαλάκης Κώστας, Δρακάκη Εμμανουέλα, Κλωνιζάκης Ιωάννης, Κοκολάκη Βικτώρια, Μπινάκης Ευάγγελος, Μυλωνάκης Γεώργιος, Παντελάκης Ευάγγελος, Παπαδοπούλου Ιρις, Ραϊσάκης Βασίλης, Ριζκαλάς Δημήτριος, Φαραντάκη Ευαγγελία και Χουδαλάκης Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης, ενώ επίσης σύνοδοι είναι η Νεκταρία Γεωργιακάκη και ο Μίλαντ Ριζκαλάς.

Σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση όλων των μελών της αποστολής έγινε προσφορά από την ANEK LINES.

.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ31/08/2023

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ 21Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στα Χανιά. Ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ29/06/2023

ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS BERLIN 2023

Ολοκληρώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023, που αποτελέσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ