Οι αθλητές Special Olympics του ΝΟΧ στους πανελληνίους αγώνες “Λουτράκι 2022”

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (3/10) και ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή (7/10) η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους πανελληνίους αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022”.

Ο Ναυτικός Ομιλος λαμβάνει μέρος με μια ιδιαίτερα μεγάλη αποστολή η οποία έχει έτσι τη χαρά να συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων είναι η εξής: Γαροφαλάκης Κωνσταντίνος, Δασκαλάκης Κώστας, Δρακάκη Εμμανουέλα, Κλωνιζάκης Ιωάννης, Κοκολάκη Βικτώρια, Μπινάκης Ευάγγελος, Μυλωνάκης Γεώργιος, Παντελάκης Ευάγγελος, Παπαδοπούλου Ιρις, Ραϊσάκης Βασίλης, Ριζκαλάς Δημήτριος, Φαραντάκη Ευαγγελία και Χουδαλάκης Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης, ενώ επίσης σύνοδοι είναι η Νεκταρία Γεωργιακάκη και ο Μίλαντ Ριζκαλάς.

Σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση όλων των μελών της αποστολής έγινε προσφορά από την ANEK LINES.

.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ