Ο Ρικ Πάουερς στην πισίνα με τους προπονητές του ΝΟ Χανίων

Από την θεωρία… στην πράξη πέρασε ο Ρικ Πάουερς ο οποίος παρέθεσε σεμινάριο στο προπονητικό τιμ του τμήματος κολύμβησης του ΝΟ Χανίων.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παρέθεσε ομιλία, δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές του σε προπονητές και αθλητές του τμήματος κολύμβησης, είχε την ευκαιρία αυτή την φορά να βρεθεί στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, δίνοντας από κοντά τις οδηγίες του στο προπονητικό επιτελείο του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι προπονητές επέδειξαν ιδιαίτερη προσοχή στις συμβουλές και τις επισημάνσεις του κ. Πάουερς, η παρουσία του οποίου στο κολυμβητήριο αποτελεί τιμή, καθώς πρόκειται για μια παγκόσμια προσωπικότητα της κολύμβησης. Αλλωστε, πρόκειται για άνθρωπο που παρέχει συμβουλές σε Εθνικές ομάδες και ομοσπονδίες σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια. Υπενθυμίζεται δε ότι την τετραετία μεταξύ 1983-1987, ο Ρικ Πάουερς, διατέλεσε επικεφαλής προπονητής στον ΝΟ Χανίων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ27/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία αυτό …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ