Ο Ρικ Πάουερς στην πισίνα με τους προπονητές του ΝΟ Χανίων

Από την θεωρία… στην πράξη πέρασε ο Ρικ Πάουερς ο οποίος παρέθεσε σεμινάριο στο προπονητικό τιμ του τμήματος κολύμβησης του ΝΟ Χανίων.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παρέθεσε ομιλία, δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές του σε προπονητές και αθλητές του τμήματος κολύμβησης, είχε την ευκαιρία αυτή την φορά να βρεθεί στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, δίνοντας από κοντά τις οδηγίες του στο προπονητικό επιτελείο του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι προπονητές επέδειξαν ιδιαίτερη προσοχή στις συμβουλές και τις επισημάνσεις του κ. Πάουερς, η παρουσία του οποίου στο κολυμβητήριο αποτελεί τιμή, καθώς πρόκειται για μια παγκόσμια προσωπικότητα της κολύμβησης. Αλλωστε, πρόκειται για άνθρωπο που παρέχει συμβουλές σε Εθνικές ομάδες και ομοσπονδίες σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια. Υπενθυμίζεται δε ότι την τετραετία μεταξύ 1983-1987, ο Ρικ Πάουερς, διατέλεσε επικεφαλής προπονητής στον ΝΟ Χανίων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ