Ο Ναυτικός Ομιλος χαιρετίζει την παρουσίαση για τις μελέτες αναβάθμισης του κολυμβητηρίου

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χαιρετίζει με χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού για την παρουσίαση των μελετών «Αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων – Κολυμβητηρίου Νέας Χώρας», η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 18:00, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Αίθουσα Συνεδριάσεων 4ου ορόφου).

Ο Ναυτικός Ομιλος, η χανιώτικη νεολαία και όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό περιμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες, πολύ δε περισσότερο την έναρξη των εργασιών για την ιστορική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Εννοείται πως η διοίκηση, τα μέλη και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θα βρίσκονται εκεί για ν’ ακούσουν με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ20/06/2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς το αγαπητό μέλος της διοίκησης, τον έφορο του τμήματος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ16/06/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιεί στο κολυμβητήριο Χανίων πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ