Νικηφόρο πέρασμα από το κολυμβητήριο Χανίων για τον Αλιμο

Σ’ ένα παιχνίδι όπου το έργο για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν εκ των προτέρων δύσκολο, ο Αλιμος κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το κολυμβητήριο Χανίων, κερδίζοντας με 14-5 για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Οπως αποδείχτηκε, η ομάδα του Πάνου Βέργου ήταν ανώτερη στην πισίνα, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη, με τα κορίτσια του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.

Οι Φάρκας, Φουράκη και Καβαγκούτσι μοιράστηκαν τα 5 γκολ για την ομάδα του Γ. Κατσουλάκη ενώ τα περισσότερα γκολ για τον Αλιμο πέτυχε η Κοντογιάννη, στέλνοντας πέντε φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Διαιτητές: Καζούλης – Γερόλιμος
Οκτάλεπτα: 0-2, 1-3, 3-3, 1-6

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 2, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Χαβρέ, Καβαγκούτσι 1, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Καραδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη.

Αλιμος ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς 1, Ρακιντζή 1, Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Κούλχαας, Μπιτσάκου Μαργ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Κοντογιάννη 5, Αρχοντάκη, Καρυπίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ02/12/2023

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Με μια πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ29/11/2023

ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η δυνατότερη ομάδα της Βουλιαγμένης κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟΧ ANEK LINES σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ