Νικηφόρο “αντίο” εκτός έδρας για τις γυναίκες

Με νίκη ολοκληρώθηκαν οι εκτός έδρας υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1, καθώς επιβλήθηκε του ΓΣ Ηλιούπολης με 13-9 για την 21η και προτελευταία αγωνιστική.
Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη είχε σε πολύ καλή μέρα την Καβακούτσι που σημείωσε 6 τέρματα και αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό και ισορροπημένο σκορ (4-4 στο πρώτο οκτάλεπτο), ωστόσο στη συνέχεια ο ΝΟΧ πήρε σταδιακά το προβάδισμα και έφτασε σε μια σχετικά άνετη επικράτηση.
Απομένει πλέον η τελευταία αγωνιστική, όπου ο ΝΟ Χανίων θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο Χανίων, επιδιώκοντας ένα θετικό φινάλε.
Διαιτητές: Αντζουλάκος – Στεφανάκης
Οκτάλεπτα: 4-4, 2-4, 1-2, 2-3
ΓΣ Ηλιούπολης (Σωτήρης Ζουμπουλιάς): Μαυρωτά Λ., Κύρκου 1, Μαυρωτά Ι., Γεωργίου, Παναγιότι, Κακλή, Κοκκίνου 1, Υφαντή, Κρασάκη, Κοτσάφτη-Απέργη 4, Κατσώνη 2, Τανκέεβα 1, Σταυρίδου
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Σκουμπάκη, Ινάμπα, Παπασηφάκη 1, Καβακούτσι 6, Ρουσάκη, Κουνδουράκη, Στρατηδάκη 4, Κώτσια 2, Πάτερου, Ιγνατίου, Λιοδάκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεκδικήσει η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που …

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ… ΠΑΕΙ ΓΙΑ Α1!
Την υπόθεση πρόκριση καθάρισε ο ΝΟ Χανίων, επικρατώντας για δεύτερη φορά του ΟΥΚ Βόλου, αυτή τη φορά με σκορ 17-4 …