Νέος τίτλος για τον Ναυτικό Ομιλο! Πρωταθλητής Ελλάδος σπριντ για το 2023!

Μια νέα μεγάλη επιτυχία γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, καθώς η ομάδα κανόε καγιάκ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ που διεξήχθη το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (21-23/7) στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Επιβεβαιώνοντας μία παράδοση ετών, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των αθλητών και αθλητριών του, ο ΝΟ Χανίων κατέκτησε τον τίτλο, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό του.

Ο απολογισμός για τον ΝΟ Χανίων συνδυάστηκε με την κατάκτηση συνολικά 28 μεταλλίων, 14 χρυσά, 12 ασημένια και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι εξής: Ομηρος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Διακάκης, Κων/νος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Κρίκωνας, Αναστάσης Αναγνωστόπουλος, Μάριος Ιωάννου, Νικόλαος Κονταξάκης, Νικόλαος Νάκης, Μανούσος Ξυρουχάκης, Γιώργος Ηλιάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού. Προπονητής: Μανώλης Αγγελάκης.

Θ’ ακολουθήσει πλούσιο και αναλυτικό αφιέρωμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ