Νέος τίτλος για τον Ναυτικό Ομιλο! Πρωταθλητής Ελλάδος σπριντ για το 2023!

Μια νέα μεγάλη επιτυχία γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, καθώς η ομάδα κανόε καγιάκ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ που διεξήχθη το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (21-23/7) στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Επιβεβαιώνοντας μία παράδοση ετών, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των αθλητών και αθλητριών του, ο ΝΟ Χανίων κατέκτησε τον τίτλο, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό του.

Ο απολογισμός για τον ΝΟ Χανίων συνδυάστηκε με την κατάκτηση συνολικά 28 μεταλλίων, 14 χρυσά, 12 ασημένια και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι εξής: Ομηρος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Διακάκης, Κων/νος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Κρίκωνας, Αναστάσης Αναγνωστόπουλος, Μάριος Ιωάννου, Νικόλαος Κονταξάκης, Νικόλαος Νάκης, Μανούσος Ξυρουχάκης, Γιώργος Ηλιάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού. Προπονητής: Μανώλης Αγγελάκης.

Θ’ ακολουθήσει πλούσιο και αναλυτικό αφιέρωμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ