Νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη – Καλές επιδόσεις από Κάχρη και Παπαστάμο

Με μια νέα σημαντική επίδοση από την Αννα Ντουντουνάκη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη μέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που φιλοξενείται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε αυτή τη φορά στη 2η θέση στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 26.23 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οπως είναι γνωστό άλλωστε, την Παρασκευή, στο ξεκίνημα δηλαδή των αγώνων, κατέκτησε με μια επίσης εξαιρετική επίδοση το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατάλαβε την 5η θέση στα 200μ. μικτή με 2.01:49.

Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Κάχρη, κατάφερε να κολυμπήσει πολύ γρήγορα στον προκριματικό του αγωνίσματος των 800μ. ελεύθερο όπου και κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 8.06:19. Ο Κάχρης θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει μέρος στον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των αγώνων η Εθνική μας εκτός από τη Ντουντουνάκη κέρδισε δύο ακόμα μετάλλια με τον Απόστολο Χρήστο στα 50μ. ύπτιο (χρυσό) και στα 100μ. ελεύθερο (ασημένιο), φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα επτά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ29/04/2021

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος Αγάπης για την ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος” που διοργάνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ29/04/2021

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα από 16 μέχρι 23 Μαΐου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ