Νέες θετικές εμφανίσεις από τα προαγωνιστικά

Μία ακόμα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους κατέγραψαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του προαγωνιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, λαμβάνοντας μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο (21, 22/1) σε ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΠΕΚΥΚΡ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Οι προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή, Αντώνης Καλογεράκης και Θανάσης Κάχρης έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των παιδιών, πολλά από τα οποία κατάφεραν να σημειώσουν ατομικά ρεκόρ.

Μακροπρόθεσμος στόχος αποτελεί το εαρινό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου στο Ηράκλειο, με την επόμενη ημερίδα να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στα Χανιά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές από πλευράς ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Αρχοντάκης, Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη Μαρ., Γεωργακάκη Σ., Δασκαλάκη, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κων., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μαυρομμάτης, Μεντάκης, Μπαδογιαννης, Μπινάκη, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Παπαδοπούλου, Πατεράκης, Πενταράκη, Σόι, Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Φραγκιουδάκης, Χαβαλεδάκη, Χαρίτος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ