Νέα θετική εμφάνιση από τα προαγωνιστικά στο “3rd Arena Heraklion Swimming Challenge”

Μία νέα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους κατέγραψαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, λαμβάνοντας μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στη διοργάνωση “3rd Arena Heraklion Swimming Challenge” που διεξήχθη στο Ηράκλειο.

Αυτό μαρτυρούν οι πολύ καλές επιδόσεις τους οι οποίες είναι αξιοσημείωτο ότι τους απέφεραν 48 μετάλλια, κατακτώντας 15 πρώτες, 22 δεύτερες και 11 τρίτες θέσεις στο βάθρο.

Ο Ναυτικός Ομιλος συνεχίζει έτσι την αρκετά καλή παρουσία που έχει φέτος σε κάθε διοργάνωση που παίρνει μέρος, καθώς οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες σημείωσαν ξανά αρκετά ατομικά ρεκόρ.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Τρίτωνα και είχαν μεγάλη επιτυχία, καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από συνολικά 14 σωματεία απ’ όλη την Κρήτη ενώ παρευρέθηκαν και από Εύβοια, Αττική και Κύπρο.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το τμήμα είναι το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια για τον ΝΟ Χανίων είχαν ως εξής: Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γεωργακάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Ζυμβραγουδάκης, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κ., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κοκολογιάννης, Κούρτη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μεντάκης, Μπαδογιάννης, Μπινάκη, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Παπαδοπούλου, Πατεράκης, Πενταράκη, Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Χαβαλεδάκη και Χαρίτος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ31/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ARENA HERAKLION” ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Επιστρέφει στη δράση η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο (1- 2/6) θα λάβει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ