Νέα ατομικά ρεκόρ από τα προαγωνιστικά σε ημερίδα στο Ηράκλειο

Μία ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική δράση ενέταξε στο πρόγραμμά της η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συνολικά, 29 αγόρια και κορίτσια είχαν την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου να κολυμπήσουν στην περιφερειακή ημερίδα κολύμβησης μίνι και προαγωνιστικών που διεξήχθη στο Ηράκλειο.

Για μια ακόμη φορά, οι νεαροί Χανιώτες κολυμβητές κατέγραψαν πολύ καλές επιδόσεις, με κάποιους να καταφέρνουν να βελτιώσουν και πάλι τους χρόνους τους.

Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση για το προαγωνιστικό τμήμα εν όψει των θερινών παγκρήτιων αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 6-7 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων στην ημερίδα: Αντωνίου, Βατσάκη, Βίλγκρε Λα Μαδρίδ, Γερεφαλάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Ζυμβραγουδάκης, Ζωγραφάκη, Κακάσης, Κοκκίνη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μεντάκης, Μόγια, Μπαδογιάννης, Ντινάκη, Μποτωνάκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδοπούλου, Πενταράκη, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη και Χαβαλεδάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ22/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΝΟΧ – 3Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Με την κατάκτηση δύο ακόμα μεταλλίων, φτάνοντας έτσι τα εννέα σε σύνολο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ21/07/2024

“ΛΑΜΠΕΙ” Η ΕΡΑΤΩ! ΣΤΑ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΝΟΧ

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και τρίτο συνολικά κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της η Ερατώ Πιτσιτάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ