Μοναδικές εμπειρίες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη για Διακάκη, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε διεθνείς αγώνες που πήραν μέρος. Νίκος Διακάκης και Ευτυχία Αλεξανδράκη αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων-ανδρών/γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι ενώ η Κατερίνα Κισσαμιτάκη συμμετείχε σε προπονητικό κοινόβιο το οποίο φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη και διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία (I.C.F.).

Διακάκης, Αλεξανδράκη, αλλά και Κισσαμιτάκη είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να χαρούν τη συμμετοχή στα δύο αυτά πολύ σημαντικά διεθνή “ραντεβού” του αθλήματος.

Οπως τονίζουν οι τρεις αθλητές:

Διακάκης: «Ηταν η πρώτη φορά που λάμβανα μέρος σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Το άγχος ήταν πολύ, όμως η εμπειρία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να έχω μια καλύτερη εμφάνιση ώστε να δικαιωθώ για τις προσπάθειες και τις θυσίες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος».

Αλεξανδράκη: «Ηταν μια μοναδική εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει. Η όλη διοργάνωση με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Με ευχαρίστησε επίσης που υπήρχε δέσιμο όλης της ομάδας και ένιωσα πολύ οικεία με όλα τα παιδιά. Στην κούρσα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αν και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αλλά αυτό δεν με δειλιάζει, αντιθέτως το βλέπω σαν μια πρόκληση για το μέλλον. Γενικά η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής ήταν αξιόλογη και για μένα προσωπικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη».

Κισσαμιτάκη «Ηταν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα ήθελα να την ξαναζήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι προπονητές ήταν εξαιρετικοί και όλη αυτή η διοργάνωση με βοήθησε στο ν’ αποκτήσω νέες εμπειρίες αλλά και να συναναστραφώ με νέα άτομα. Τέλος αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη».

Υπενθυμίζεται πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 23 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου ενώ το προπονητικό κοινόβιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας διεξήχθη από 16 μέχρι 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ16/02/2024

ΟΜΗΡΟΣ ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ)

Τη χαρά να διαθέτει στις τάξεις του έναν από τους κορυφαίους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό κανόε καγιάκ έχει …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ