Μοναδικές εμπειρίες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη για Διακάκη, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε διεθνείς αγώνες που πήραν μέρος. Νίκος Διακάκης και Ευτυχία Αλεξανδράκη αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων-ανδρών/γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι ενώ η Κατερίνα Κισσαμιτάκη συμμετείχε σε προπονητικό κοινόβιο το οποίο φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη και διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία (I.C.F.).

Διακάκης, Αλεξανδράκη, αλλά και Κισσαμιτάκη είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να χαρούν τη συμμετοχή στα δύο αυτά πολύ σημαντικά διεθνή “ραντεβού” του αθλήματος.

Οπως τονίζουν οι τρεις αθλητές:

Διακάκης: «Ηταν η πρώτη φορά που λάμβανα μέρος σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Το άγχος ήταν πολύ, όμως η εμπειρία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να έχω μια καλύτερη εμφάνιση ώστε να δικαιωθώ για τις προσπάθειες και τις θυσίες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος».

Αλεξανδράκη: «Ηταν μια μοναδική εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει. Η όλη διοργάνωση με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Με ευχαρίστησε επίσης που υπήρχε δέσιμο όλης της ομάδας και ένιωσα πολύ οικεία με όλα τα παιδιά. Στην κούρσα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αν και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αλλά αυτό δεν με δειλιάζει, αντιθέτως το βλέπω σαν μια πρόκληση για το μέλλον. Γενικά η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής ήταν αξιόλογη και για μένα προσωπικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη».

Κισσαμιτάκη «Ηταν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα ήθελα να την ξαναζήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι προπονητές ήταν εξαιρετικοί και όλη αυτή η διοργάνωση με βοήθησε στο ν’ αποκτήσω νέες εμπειρίες αλλά και να συναναστραφώ με νέα άτομα. Τέλος αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη».

Υπενθυμίζεται πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 23 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου ενώ το προπονητικό κοινόβιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας διεξήχθη από 16 μέχρι 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΔΕΥ02/01/2023

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 2022

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και νέες μεγάλες επιτυχίες περιλάμβανε η χρονιά που ολοκληρώθηκε για το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ03/11/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στη λίμνη Κουρνά οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ