Μετά το παγκόσμιο… το ευρωπαϊκό για Μοστιτσόγλου

Μια ακόμα μεγάλη πρόκληση περιμένει τον Ομηρο Μοστιτσόγλου. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώθηκε ότι συγκαταλέγεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ η οποία θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μοντεμόρ της Πορτογαλίας μεταξύ 27-30 Ιουλίου.

Ο Μοστιτσόγλου βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση όπως αποδείχτηκε με τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου είχε πρωτοφανείς επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα, κατακτώντας μία 4η και μία 5η θέση.

Η αναχώρηση της ελληνικής αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Ιουλίου ενώ η επιστροφή της στις 31 του μήνα.

Εκτός του πρωταθλητή του ΝΟ Χανίων την ελληνική αποστολή συνθέτουν οι Χρήστος Μάτσας, Μαργαρίτα-Ελευθερία Δουμενή, Σοφία Παυλή και Μαρκέλλα-Νίνα Κάβουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ