Μετά το παγκόσμιο… το ευρωπαϊκό για Μοστιτσόγλου

Μια ακόμα μεγάλη πρόκληση περιμένει τον Ομηρο Μοστιτσόγλου. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώθηκε ότι συγκαταλέγεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ η οποία θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μοντεμόρ της Πορτογαλίας μεταξύ 27-30 Ιουλίου.

Ο Μοστιτσόγλου βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση όπως αποδείχτηκε με τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου είχε πρωτοφανείς επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα, κατακτώντας μία 4η και μία 5η θέση.

Η αναχώρηση της ελληνικής αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Ιουλίου ενώ η επιστροφή της στις 31 του μήνα.

Εκτός του πρωταθλητή του ΝΟ Χανίων την ελληνική αποστολή συνθέτουν οι Χρήστος Μάτσας, Μαργαρίτα-Ελευθερία Δουμενή, Σοφία Παυλή και Μαρκέλλα-Νίνα Κάβουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ