Με τρεις αθλητές ο ΝΟ Χανίων στο World Cup Athens 2023

Με τη συμμετοχή χρυσών Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η δεύτερη στάση της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης, το World Cup Athens 2023.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δηλώνει το παρών στην μεγάλη αυτή κολυμβητική διοργάνωση με τη συμμετοχή τριών αθλητών, όπου πρόκειται για τους Φίλιππο Αντωνογιαννάκη, Ερατώ Πιτσιτάκη και Δάφνη Κουρουνιώτη.

Πιτσιτάκη και Αντωνογιαννάκης αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα των αγώνων, λαμβάνοντας μέρος σε 50μ. ύπτιο και 50μ. ελεύθερο ενώ όσον αφορά την Κουρουνιώτη αναμένεται ν’ αγωνιστεί το Σάββατο.

Την αποστολή του ΝΟ Χανίων συνοδεύουν ο προπονητής, Αποστόλης Γεωργιάδης και ο έφορος του τμήματος κολύμβησης, Θεόφιλος Κυριακόπουλος.

Ακολουθούν οι επιδόσεις των αθλητών του ΝΟ Χανίων για την Παρασκευή:

ΕΡΑΤΩ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

• 32η θέση 50μ. ύπτιο 31.46
• 51η θέση 50μ. ελεύθερο 28.52

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

• 54η θέση 50μ. ελεύθερο 25.13

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ27/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία αυτό …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ