Με τη… σφραγίδα του ΝΟ Χανίων, στη 2η θέση στην Ελλάδα η Σχολική Ομάδα υδατοσφαίρισης Χανίων

Εχοντας τη σφραγίδα των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Σχολική Ομάδα Χανίων κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Λυκείων.

Με τον Μάνθο Βουλγαράκη να έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης η ομάδα των Χανίων έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης, χάνοντας από το ΓΕΛ Βουλιαγμένης στον τελικό.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Καλογερή Νικόλαο για την στήριξη του στην ομάδα, καθώς και στη διοίκηση του ΝΟ Χανίων που χωρίς αυτούς δεν θα φτάναμε εδώ», σημειώνει σε δηλώσεις του ο Μ. Βουλγαράκης.

Την αποστολή της σχολικής ομάδας Χανίων αποτέλεσαν οι Πάολο Σάχου, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Μιχάλης Ξυφανταράκης, Σταύρος Ζουζούνης, Αντώνης Σκουνάκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Γιώργος Γράσσος, Γιώργος Μητράκης, Σταύρος Ριζωνάκης, Νίκος Νικολακάκης, Ραφαήλ Λιονάκης, Γιώργος Τζανακάκης, Οδυσσέας Κοκολάκης, Αγγελος Βαρουξής, Λευτέρης Κρασαδάκης, Μάριος Κουνδουράκης και Γιάννης Αντωνογιαννάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ / ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρόκριση στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων πόλο που παίρνουν μέρος διεκδικούν παίδες και κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Σταθερά στην Εθνική πόλο κορασίδων παραμένουν δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπου πρόκειται για την Κατερίνα Κουνδουράκη και τη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ