Με επτά συμμετοχές στο πανελλήνιο σπριντ

Με τη συμμετοχή επτά συνολικά αθλητών και αθλητριών λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές είναι οι: Μελεμενής Α., Αναγνωστόπουλος Α., Ιωάννου Μ., Διακάκης Ν., Ηλιάκης Γ., Αλεξανδράκη Ε. και Κισσαμιτάκη Αικ.. Μαζί τους θα βρίσκεται ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μαν. Αγγελάκης.

Οι αγώνες αποτελούν τους σημαντικότερους της φετινής χρονιάς για το τμήμα κανόε καγιάκ και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον επίσημο χορηγό του τμήματος, τη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES η οποία στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε μας προσπάθεια, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη δωρεά των αγωνιστικών σκαφών (Κ2) τα οποία θα δώσουν μια επιπλέον δυναμική στους αθλητές του Ομίλου μας για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων και φίλων καγιάκ για την καθολική του στήριξη, καθώς και τους Γιώργο και Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον Σπανουδάκη Γιάννη “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ A.I.B. LEADERS BROKERS” και την εταιρεία Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ, ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων, για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΔΕΥ02/01/2023

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 2022

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και νέες μεγάλες επιτυχίες περιλάμβανε η χρονιά που ολοκληρώθηκε για το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ03/11/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στη λίμνη Κουρνά οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ