Κολύμπησαν μίνι και προαγωνιστικά

Με επιτυχία πήραν μέρος στην ημερίδα κολύμβησης που διεξήχθη την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τα τμήματα των μίνι και προαγωνιστικών.

Ειδικότερα για τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 8 και 9 ετών (μίνι), αυτή ήταν η πρώτη τους επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα, δίνοντας όλα τον καλύτερο τους εαυτό!

Οσον αφορά τα παιδιά που συγκαταλέγονται στην προαγωνιστική ομάδα συνέχισαν την προετοιμασία τους για τους πρώτους σημαντικούς αγώνες της χρονιάς που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και με τη συμμετοχή 143 αθλητών και αθλητριών από πέντε συνολικά σωματεία της Κρήτης. Εκ μέρους της ΠΕΚΥΚΡ, το παρών έδωσε ο πρόεδρος, Γιώργος Ανδρουλάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ

Αναλυτικότερα, ο ΝΟ Χανίων πήρε μέρος με τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Βροντάκης, Γαρεφαλάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Δασκαλάκης, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κων., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κοκολογιάννης, Κούρτη, Κρίκου, Λιαράκος, Μακρή – Τσαλίκη, Μαρμαριτσάκη, Μαστραντωνάκη, Μαυρίδης, Μαυρίδου, Μαυρομμάτης, Μεντάκης, Μητσιλιού, Μπαδογιάννης, Μπινάκη, Μποτονάκης, Μπυράκη, Μπυράκης, Ξεζωνάκη, Ξεζωνάκης, Ορφανουδάκη, Ορφανουδάκης, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Πατεράκης, Πενταράκη, Πουλιδάκης, Πρώιμος, Ραμπαλάκος, Σόι Μελ., Σοι Στ., Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Φραγκιουδάκης, Χαβαλεδάκη, Χαρίτος και Ψυλλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ