Κληματσάκης: Υποχρεωμένοι στον ΝΟΧ να βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους

Για τους υψηλούς στόχους που διαχρονικά θέτει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μιλά σε συνέντευξή του ο Νεκτάριος Κληματσάκης.

Ο κ. Κληματσάκης συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια στη διοίκηση, βάζοντας το δικό του λιθαράκι ώστε ο Ναυτικός Ομιλος να πορεύεται επιτυχημένα σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα τοποθετείται και για το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης στο οποίο συμμετέχει ως ο αρμόδιος έφορος.

Κύριε Κληματσάκη, πώς είναι η εμπειρία να συμμετέχετε στη διοίκηση του ΝΟ Χανίων;

Εχω την χαρά να βρίσκομαι στη διοίκηση του ΝΟΧ, ένα από τα μεγαλύτερα ναυταθλητικά σωματεία της Ελλάδας. Μέσα από αυτή την ενασχόληση μου έχω την ευκαιρία να βοηθήσω και από τη δική μου πλευρά τους αθλητές της πόλης μου ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Είσαστε υπεύθυνος στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σε όλη την Ελλάδα. Πώς εξηγείτε την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και πού οφείλονται οι επιτυχίες;

Είμαι έφορος στο τμήμα της τεχνικής κολύμβηση μαζί με τον κ. Παναγιώτη Παριωτάκη, έχοντας δίπλα μας πάντα την κα Αμαλία Καγιά. Το τμήμα δημιουργήθηκε από τον κ. Ηλία Καλαμαρίδη πριν 40 χρόνια, ακολουθώντας μια σπουδαία πορεία μέχρι και σήμερα. Το τμήμα υπό την καθοδήγησή του συνεχίζει να έχει αθλητές υψηλού επιπέδου. Δίπλα του εξακολουθεί να έχει καταξιωμένους συνεργάτες όπως την κα Κατερίνα Καλαμαρίδη, τον κ. Αντώνη Τσουρουνάκη και την κα Βασιλεία Ατζαράκη. Η επιτυχία είναι πάντα ομαδική, προπονητές, αθλητές και διοίκηση δουλεύουν για την κατόρθωσή της.

Ποιοι είναι οι στόχοι της διοίκησης του ΝΟ Χανίων από ‘δω και στο εξής; Ποιες θα λέγατε ότι είναι οι προκλήσεις που σας περιμένουν;

Στον ΝΟΧ είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους και να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να βγαίνουν αθλητές υψηλού επιπέδου. Λειτουργικά ο Ομιλος θέλει να πρωτοπορεί και γι’ αυτό η οργάνωση και η βελτίωση είναι συνεχείς.

Στον αντίποδα, ποιες θεωρείτε ότι είναι οι πιο μεγάλες δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα;

Τα προβλήματα που συναντάμε, έχουν να κάνουν συνήθως με τις εγκαταστάσεις του κολυμβητήριου. Παρουσιάζονται συχνά προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα για την ομαλή λειτουργία του χώρου.

Πόσο πιστεύετε ότι η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου θα οδηγήσει στην ομαλότερη λειτουργία των τμημάτων του Ομίλου;

Μετά την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, όλες οι προπονήσεις των τμημάτων θα μπορούν να διεξάγονται ομαλά, ενώ τα παιδιά στα τμήματα εκμάθησης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, η πισίνα θα γίνει προσβάσιμη και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτή η αναβάθμιση θα επιτρέψει στον Ναυτικό Ομιλο να διοργανώνει αγώνες διεθνούς κύρους, επιτρέποντας στους αθλητές να εκπροσωπούν τα όνειρά τους στη δική τους πισίνα, ενώ οι συμπολίτες μας θ’ απολαμβάνουν διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ24/05/2024

ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΓΙΑ: ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ

Μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις για την Αμαλία Καγιά από την ενασχόλησή της το τελευταίο ενάμιση χρόνο με τα διοικητικά …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ