Καθαρά τα τεστ για τους “4” της τεχνικής – Πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα (18/1)

Τη Δευτέρα (18/1) το απόγευμα μεταξύ των ωρών από 16:00 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή στη δράση για τους τέσσερις διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης.

Οι Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη μαζί με τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και τα αποτελέσματα προέκυψαν να είναι αρνητικά για όλους.

Μαζί με τα μέλη της ομάδας ήταν και ο έφορος τμήματος, Γιάννης Χίνος.

Η τεχνική κολύμβηση επιστρέφει έτσι μετά από διάστημα μεγάλο αναμονής στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, με το στόχο των αθλητών να είναι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει των μεγάλων υποχρεώσεων που τους περιμένουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα μέσα στο 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/04/2021

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Καθορίστηκε η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Οπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανάρτηση από την …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ18/01/2021

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με χαμόγελα και ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης, τη Δευτέρα, στο κολυμβητήριο Χανίων. Για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ