Κανόε καγιάκ – SUP & ANEK LINES συνεχίζουν μέχρι το 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2026. Η συνεργασία αφορά το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP.

Από εδώ και στο εξής, η ονομασία της ομάδας αλλάζει σε ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ΑΝΕΚ LINES και το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP είναι άρρηκτα συνδεμένοι, καθώς για περισσότερα από 25 χρόνια διατηρούν μια κοινή πορεία, οι δε μεγάλες επιτυχίες του τμήματος “φέρουν” τη σφραγίδα της ΑΝΕΚ.

Η συνεργασία με την ΑΝΕΚ LINES ξεκίνησε για τον Ναυτικό Ομιλο τυπικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τμήματος, το 1996, ουσιαστικά όμως ως επίσημος χορηγός ξεκινά το 2000 και έκτοτε είναι πάντα δίπλα, στηρίζοντας το τμήμα και τους αθλητές του σε κάθε τους προσπάθεια.

Ολα αυτά τα χρόνια, ο ΝΟ Χανίων και οι αθλητές του καταφέρνουν να διακρίνονται τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο ΝΟ Χανίων έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο σωματείο στο άθλημα του κανόε καγιάκ ενώ τα τελευταία χρόνια το ίδιο συμβαίνει και με το SUP.

Η ΑΝΕΚ LINES είναι ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος, θερμός υποστηρικτής και αναπόσπαστο, πια, μέλος της ομάδας και των επιτυχιών της. Αποτελεί ουσιαστικά τον στυλοβάτη του τμήματος και την ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Η ΑΝΕΚ LINES ενισχύει σε όλη της τη διαδρομή έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τα αθλητικά ιδεώδη και κάθε προσπάθεια που προάγει το “ευ αγωνίζεσθαι”, συμβάλλοντας παράλληλα στην εφαρμογή της έννοιας της ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ όπως αυτή αποτυπώνεται στους διεθνείς Κορρίσιους αγώνες κανόε καγιάκ που διεξάγονται μαζί με τους πανελλήνιους αγώνες καγιάκ Special Olympics στη Λίμνη Κουρνά.

Τονίζουμε για μία ακόμα φορά ότι τιμούμε την χορηγία και τον χορηγό, ΑΝΕΚ LINES, για την αμέριστη συμπαράσταση, εισπράττοντας τη δική σας χαρά και περηφάνια για τις επιτυχίες μας και διαβεβαιώνουμε πως δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για ολοένα και πιο μακρινά ταξίδια “αθλητισμού – πρωταθλητισμού” με συνοδοιπόρο και συνταξιδιώτη την ΑΝΕΚ LINES.

Συνεχίζουμε μαζί για νέες αγωνιστικές επιτυχίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ12/07/2024

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει προς τους αθλητές και τις αθλήτριες πως παρέχει διατροφολόγο, την κυρία Κατερίνα Καλαμαρίδη, για λιπομέτρηση …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/07/2024

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΧΙΝΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ»

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπράτησης, όπως τονίστηκε σε …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ