Καλές επιδόσεις στην τελευταία ημερίδα πριν το πανελλήνιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα τεχνικής κολύμβησης της σεζόν, η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο (8/6) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Σε αυτήν πήραν μέρος αθλητές του από τον ΝΟ Χανίων και του ΝΟ Ρεθύμνου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, οπότε και έδειξαν ότι βρίσκονται σε μία καλή κατάσταση εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο.

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, οι επιδόσεις των αθλητών του κυμάνθηκαν για μια ακόμα φορά σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες εν όψει του πανελληνίου.

Στους αγώνες πήραν μέρος και τα δύο κορίτσια που θα συμμετάσχουν στις δύο διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος, οι Γεωργία Περάκη και Παναγιώτα Βλαχαντώνη. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη θ’ αγωνιστεί στο παγκόσμιο γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (10-17 Ιουλίου), ενώ η Βλαχαντώνη θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας (25 Ιουνίου-1 Ιουλίου).

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΝΟΧ στην ημερίδα:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αλπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Βλαχαντώνη, Βλοντάκη, Βράπι, Γαροφαλάκη, Γερουλάκη, Γεωργουλάκη, Δασκαλάκη Ευαγγέλου, Ζουμαδάκη, Θωμάκη, Καβράκη, Καγιά, Κακατσάκη, Καμηλάκη, Καντιάνη, Κομπιτσάκη, Κουκουνάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αν., Μαραγκουδάκη Γ., Μαυροειδή, Μερλέμη, Μουτσάη, Μπαδιερίτη, Μπαλολάκη, Μπελώνη, Ξιφανταράκη, Πάβλοβιτς, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παρθενίου-Καλαϊτζή, Παριωτάκη, Περράκη, Σιβαροπούλου, Σκυλουράκη, Στημαδωράκη, Στρατουδάκη, Τζινευράκη, Τσεκούρα, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρ., Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

ΑΓΟΡΙΑ

Βασιλαντωνάκης, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δήμου, Θωμάκης, Καγιάς, Καλφάκης, Κοτσομπενάκης, Κνιθάκης, Μαρκουλάκης, Μεσσαριτάκης, Μουντάκης, Μπολουδάκης Γ., Μπολουδάκης Εμμ., Μπολουδάκης Μιχ., Μπλαζουδάκης, Μπουρδάκης, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης Γ., Ναναδάκης Π., Νίκο, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Σκυλουράκης, Στάρο, Στούπης, Τζέλλος, Τρουλινός, Τσεπετάκης, Φραγκιουδάκης Ελ. Φραγκιουδάκης Εμμ., Χαβαλεδάκης Γ., Χαβαλεδάκης Δημ., Χαβρές, Χίνος, Χωλόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ07/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Την τελευταία πρόβα πριν από τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη, θα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ

Τη χαρά να διαθέτει για μια ακόμη χρονιά δύο αθλήτριές του στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις τεχνικής κολύμβησης έχει Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ