Η συνέντευξη Τύπου για τα 19α Βενιζέλεια

Αθλητές και διοργανωτές φορείς έδωσαν το σύνθημα εν όψει της διοργάνωσης των 19ων Βενιζελείων αγώνων κολύμβησης σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η σπουδαία διοργάνωση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων όσο και για την ελληνική κολύμβηση, με τον αριθμό ρεκόρ των 469 αθλητών-τριών, ξεκινά την Παρασκευή (29/4) και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή της Πρωτομαγιάς.

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστησαν ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, ο έφορος κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκος Ξυλούρης, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο αντιπεριφερειάρχης στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών, Κώστας Γύπαρης και η υπεύθυνη χoρηγιών της ΑΝΕΚ LINES, Αννα Νικολακάκη.

Από πλευράς αθλητών τοποθετήθηκαν για το αγωνιστικό μέρος οι Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Δημήτρης Μάρκος και Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης. Επίσης μίλησε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης.

Δείτε τα βίντεο με όλες τις δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/04/2024

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με επιτυχία στέφθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή του σε αγώνες κολύμβησης μίνι και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ