Η σκυτάλη στο πανελλήνιο ανοικτής θάλασσας (Open Water)

Μια νέα δράση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ακολουθεί για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Μετά από το κατηγοριών, έπεται αυτό της ανοικτής θάλασσας (Open Water) που θα διεξαχθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά, με την αυλαία ν’ ανοίγει τη Δευτέρα (31/7) ενώ η δράση θα διαρκέσει ως την Τετάρτη (2/8).

Από μέρους του ΝΟ Χανίων θα πάρουν συνολικά μέρος 12 αθλητές και αθλήτριες, έχοντας ως στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια:

• Γκεσούλης Δημήτριος, Δήμου Δημήτριος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Πιτσουλάκης Ευάγγελος, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Τρουλλινός Νικόλαος.

• Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Κονταξάκη Ελευθερία, Μήτση Ηλιάνα, Μπαδιερίτη Νίκη, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Χατζηδάκη Ελευθερία.

Τους αγώνες διοργανώνει η ΚΟΕ με τη συνεργασία του ΚΟ Καλαμαριάς και την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης). Στη διοργάνωση θα μετάσχουν 140 αθλητές και αθλήτριες από 23 σωματεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ15/09/2023

“ΧΡΥΣΗ” ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η Γεωργία Περάκη! Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέχισε ακόμα καλύτερα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/09/2023

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά η Γεωργία Περάκη κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο στην πρεμιέρα της στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ