Η σκυτάλη στο πανελλήνιο ανοικτής θάλασσας (Open Water)

Μια νέα δράση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ακολουθεί για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Μετά από το κατηγοριών, έπεται αυτό της ανοικτής θάλασσας (Open Water) που θα διεξαχθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά, με την αυλαία ν’ ανοίγει τη Δευτέρα (31/7) ενώ η δράση θα διαρκέσει ως την Τετάρτη (2/8).

Από μέρους του ΝΟ Χανίων θα πάρουν συνολικά μέρος 12 αθλητές και αθλήτριες, έχοντας ως στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια:

• Γκεσούλης Δημήτριος, Δήμου Δημήτριος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Πιτσουλάκης Ευάγγελος, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Τρουλλινός Νικόλαος.

• Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Κονταξάκη Ελευθερία, Μήτση Ηλιάνα, Μπαδιερίτη Νίκη, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Χατζηδάκη Ελευθερία.

Τους αγώνες διοργανώνει η ΚΟΕ με τη συνεργασία του ΚΟ Καλαμαριάς και την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης). Στη διοργάνωση θα μετάσχουν 140 αθλητές και αθλήτριες από 23 σωματεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ10/06/2024

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα τεχνικής κολύμβησης της σεζόν, η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο (8/6) στο κολυμβητήριο Χανίων. Σε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ07/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Την τελευταία πρόβα πριν από τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη, θα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ