Η σειρά για Κουνδουράκη και Πασβάντη στο παγκόσμιο

Μετά τους παίδες οι κορασίδες, καθώς η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μαγνησία της Τουρκίας μεταξύ 28 Ιουνίου και 4 Ιουλίου.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε, περιλήφθηκαν οι Κατερίνα Κουνδουράκη και Βενετία Πασβάντη, οπότε κι αναμένεται να ζήσουν μια σπουδαία εμπειρία.

Η αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας για την Τουρκία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (26/4), με το στόχο της να είναι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Κουνδουράκη και Πασβάντη δικαιώνονται για την επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή να τις περιλάβει στην αποστολή για το παγκόσμιο για την εξαιρετική τους προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και για το -δεδομένα- μεγάλο ταλέντο που διαθέτουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ22/07/2024

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι προπονητής στην ανδρική ομάδα πόλο αναλαμβάνει ο Μάνθος Βουλγαράκης. Ο Βουλγαράκης επιστρέφει στην θέση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ21/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ 4ΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία για την ομάδα πόλο κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία διεκδίκησε τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ