Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ δίπλα στον Κλεινάκη

Με την φροντίδα και την ασφάλεια της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας, ο αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης, πραγματοποίησε με επιτυχία την πρόκληση που έθεσε στον εαυτό του να καλύψει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία).

Τα στελέχη της ΕΝΑΜΟΝΟΧ συνόδευσαν τον Κλεινάκη ο οποίος ξεκίνησε το Σάββατο 5 Ιουνίου από τα Σφακιά προς το νοτιότερο άκρο της χώρας και της Ευρώπης, καταλήγοντας στην Γαύδο ενώ την επόμενη μέρα (6/6) η κάλυψη συνεχίστηκε με την επιστροφή του από το νησί της Γαύδου προς στην Παλαιόχωρα. Η ολοκλήρωση της προσπάθειας του Κλεινάκη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (7/6) με τη διαδρομή από τον Ταυρωνίτη προς το Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Η πρωτοβουλία και η εν γένει προσπάθεια του Κλεινάκη είχε ως στόχο τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού, αλλά και την οικονομική στήριξη του σημαντικού κοινωνικού έργου της Ομάδας Στήριξης “ΣυνΑνθρωπος”. Η πρωτοβουλία έγινε με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την υποστήριξη των Δήμων Χανίων, Σφακίων, Γαύδου, Καντάνου & Σελίνου και Πλατανιά και του συλλόγου “Κύτταρο Χαλέπας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΔΕΥ03/04/2023

Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ

Παρουσίαση από το τμήμα Ναυαγοσωστικής της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων υπήρξε την περασμένη Πέμπτη 30 Μαρτίου κατόπιν πρόσκλησης που …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΕΤ07/09/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) κινητοποιήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ