Γιώργος Τσιφετάκης (κολύμβηση)

Τη χαρά της συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης απολαμβάνει ο Γιώργος Τσιφετάκης.

Ο 15χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα την ενασχόληση του με το κολύμπι, καθώς αυτό συνέβη το 2018 ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν (2019) εντάχθηκε στην ομάδα κολύμβησης.

Ο Τσιφετάκης κατάφερε γρήγορα να πετύχει χρόνους που του έδιναν το δικαίωμα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα των 50, 100 και 200μ. ελεύθερο ενώ συνεχής είναι και η συμμετοχή του στις ομαδικές σκυτάλες. Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ωστόσο και με την καθοδήγηση των προπονητών του, ο Τσιφετάκης πήρε μέρος στις πιο μεγάλες αποστάσεις, αυτές των 400, 800 και 1500μ. ελεύθερο, κατακτώντας μάλιστα την 7η θέση στα 1500μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων. Σίγουρα, ο Τσιφετάκης δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του και να συνεχίσει να διακρίνεται.

Πέραν του αγωνιστικού, οι επιδόσεις του στο σχολείο είναι επίσης βασική προτεραιότητα. Ο βαθμός του 19,5 μ.ο. στο απολυτήριο Γυμνασίου, μαρτυρά την προσπάθεια του.

Στόχος του για την φετινή σεζόν είναι να καταφέρει με τη βοήθεια του προπονητή του, Απόστολου Γεωργιάδη να διακριθεί στα αγωνίσματα που θα συμμετέχει και παράλληλα ν’ ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του Λυκείου ως μαθητής πια της Α’ Τάξης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ27/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία αυτό …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ