Για νέες διακρίσεις οι κορασίδες Α

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζεται το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων, με τις κορασίδες Α ν’ αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου στο χειμερινό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στην Πάτρα.

Ο ΝΟ Χανίων θα παρουσιάσει συνολικά τέσσερις χορογραφίες.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Θα συμμετέχουμε με κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών. Η ομάδα μας είναι πλήρης και καλά προετοιμασμένη. Στο χειμερινό πρωτάθλημα επιτρέπεται να συμμετέχουμε με ομαδικό και ντουέτο μόνο. Η ομάδα μας θα συμμετέχει με δύο πολύ καλά ομαδικά και δύο ντουέτα. Και τα 19 κορίτσια που θα αγωνιστούν, έχουν πολύ καλό επίπεδο. Βοηθός στην ομάδα είναι η Γιάνα Γκεοργκίεβα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι σε όλα μου τα κορίτσια καλή επιτυχία».

Αναλυτικά η αποστολή: Ασγουδάκη, Βλαζάκη, Γερωνυμάκη, Δραμηλαράκη, Επιτροπάκη, Κατσαρού, Λιγοξυγκάκη, Μακρινάκη, Μανωλουδάκη, Μαρτσάκη, Νικολακάκη, Νιωτάκη, Ντεγιαννάκη, Πολυράκη, Πολυχρονάκη, Ραϊλάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ