Για νέες διακρίσεις οι κορασίδες Α

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζεται το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων, με τις κορασίδες Α ν’ αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου στο χειμερινό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στην Πάτρα.

Ο ΝΟ Χανίων θα παρουσιάσει συνολικά τέσσερις χορογραφίες.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Θα συμμετέχουμε με κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών. Η ομάδα μας είναι πλήρης και καλά προετοιμασμένη. Στο χειμερινό πρωτάθλημα επιτρέπεται να συμμετέχουμε με ομαδικό και ντουέτο μόνο. Η ομάδα μας θα συμμετέχει με δύο πολύ καλά ομαδικά και δύο ντουέτα. Και τα 19 κορίτσια που θα αγωνιστούν, έχουν πολύ καλό επίπεδο. Βοηθός στην ομάδα είναι η Γιάνα Γκεοργκίεβα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι σε όλα μου τα κορίτσια καλή επιτυχία».

Αναλυτικά η αποστολή: Ασγουδάκη, Βλαζάκη, Γερωνυμάκη, Δραμηλαράκη, Επιτροπάκη, Κατσαρού, Λιγοξυγκάκη, Μακρινάκη, Μανωλουδάκη, Μαρτσάκη, Νικολακάκη, Νιωτάκη, Ντεγιαννάκη, Πολυράκη, Πολυχρονάκη, Ραϊλάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ01/02/2024

ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒΑ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ

Το ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είναι για εκείνη το σπίτι της… χτίζοντας όπως λέει, κάθε χρόνο και έναν ακόμη …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/01/2024

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’)

Τη σταθερά επιτυχημένη πορεία που έχουν σε όλες τις πανελλήνιες διοργανώσεις επιβεβαίωσαν τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε ένα …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ