Για διακρίσεις στο πανελλήνιο ωκεάνιου καγιάκ στη Βάρκιζα

Σε ένα νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτό του ωκεάνιου καγιάκ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας στην Βάρκιζα, ετοιμάζεται να λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία που είχαν οι αθλητές και αθλήτριες του στις προκρίσεις για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας σπριντ, τέσσερις από τους οποίους περιλήφθηκαν στις τάξεις της, θα προσπαθήσουν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σε αυτό το πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί και κριτήριο για τη συγκρότηση της διευρυμένης προεθνικής ομάδας ωκεάνιου καγιάκ. Ειδικότερα θα γίνει επιλογή γι’ αυτούς που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο.

Ο ΝΟ Χανίων θα αγωνιστεί με 9 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Μοστιτσόγλου Κωνσταντίνος, Διακάκης Νικόλαος, Κονταξάκης Νικόλαος, Νάκης Νικόλαος, Ξυρουχάκης Μανούσος, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη και Κουκλινού Μαρινίκη.

Να σημειωθεί για μια ακόμη φορά η σημαντική βοήθεια που πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο προμήθευσε με σκάφη τον ΝΟ Χανίων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια των αθλητών-τριών για τη διεκδίκηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ ΝΟΧ και τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ