Για δεύτερη φορά στα Χανιά ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης

Στα Χανιά για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών βρέθηκε ο Oμοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του αναπτυξιακού προγράμματος που αφορά την περιφέρεια Κρήτης.

Ο κ. Καλαϊτζογλίδης είχε την ευκαιρία να δώσει έμφαση σε τεχνικά στοιχεία στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έχουν επιλεγεί στο πρόγραμμα και τα οποία αποτελούν τη βάση επίτευξης αγωνιστικών επιδόσεων.

«Είμαστε αμέσως μετά το χειμερινό πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει ο δεύτερος προπονητικός κύκλος για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται σ’ ένα υψηλό επίπεδο σε ό,τι αφορά τα τεχνικά τους στοιχεία, όμως θα ήθελα να σημειώσω ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο γι’ αυτά τα παιδιά να έβρισκαν λίγο περισσότερο χώρο στην πισίνα για να μπορούν να προπονηθούν», σημείωσε ο κ. Καλαϊτζογλίδης. «Ηδη εννέα αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα έχουν πιάσει τα όρια για την Εθνική ενώ ένας ακόμη σημαντικός αριθμός αθλητών έχουν πλησιάσει πάρα πολύ κοντά. Υπάρχουν άλλες τρεις ευκαιρίες γι’ αυτά τα παιδιά ώστε να επιτύχουν κάποιο όριο Εθνικής ομάδας. Η μία είναι στα Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθούν στις 8-9 Απριλίου στα Χανιά, η άλλη είναι στις 17-18 Μαρτίου στο Λινιάνο της Ιταλίας και υπάρχει και μία ακόμη στο Εθνικό μας πρωτάθλημα που θα γίνει 5-7 Μαΐου στο Βόλο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζογλίδης.

Από την πλευρά της η προπονήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κατερίνα Καλαμαρίδη, τόνισε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται για μια ακόμη φορά στα Χανιά ο κ. Καλαϊτζογλίδης, βοηθώντας μας με τις γνώσεις του. Η εικόνα μας στο χειμερινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλή παρότι κολυμπάμε 80 άτομα σε τέσσερις διαδρομές. Οι στόχοι από ‘δω και στο εξής είναι τα Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στο κολυμβητήριο Χανίων τον Απρίλιο, το ΟΠΕΝ πρωτάθλημα που ακολουθεί το Μάιο και για τις μικρότερες κατηγορίες το πανελλήνιο που θα γίνει το καλοκαίρι».

Οι επίλεκτοι αθλητές για τον ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Τρουλλινός Νικόλαος, Χατζηδάκης Βασίλειος, Τσουρουνάκης Αντώνης, Χίνος Ιάσων, Περάκη Γεωργία, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Γκεσούλης Δημήτριος, Λιόλιος Ιωάννης, Γερουλάκης Ιωάννης, Μπριτζολάκης Φώτιος, Χατζηδάκη Ελευθερία, Μπαδιερίτη Νίκη, Κονταξάκη Ελευθερία, Μήτση Ηλιάνα, Βλοντάκη Ολγα, Γερουλάκη Δέσποινα, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα και Βασιλάκη Πηνελόπη.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Καλαϊτζογλίδη παρευρέθηκαν στο κολυμβητήριο Χανίων ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Γιάννης Χίνος και ο έφορος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης, Νεκτάριος Κληματσάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ11/02/2024

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 47 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/02/2024

ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΑ MASTERS ΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ & ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗ

Παράλληλα με τους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης διεξήχθησαν και οι αγώνες Masters για το ίδιο άθλημα στην πόλη των Ιωαννίνων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ