Ευτυχία Αλεξανδράκη (κανόε καγιάκ και SUP)

Στα 16 της μόλις χρόνια η Ευτυχία Αλεξανδράκη έχει καταφέρει να έχει λάβει μέρος ήδη σε δύο παγκόσμια και ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα δύο αθλήματα που έχει επιλέξει να δραστηριοποιείται, κανόε καγιάκ και SUP.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ταλέντο και τις ικανότητές της, “ανακαλύπτοντας” μάλιστα το άθλημα του κανόε καγιάκ μέσω μιας διαφημιστικής αφίσας που έπεσε στην αντίληψή της όταν ήταν 8 χρονών.

Οπως αποδεικνύεται, η επιλογή της τη δικαιώνει και ιδού τα αποτελέσματα:

• Τον Ιούνιο του 2022 πήρε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 κανόε καγιάκ που διεξήχθη στο Βελιγράδι, καταλαμβάνοντας στο αγώνισμα του Κ2 την 32η θέση.

• Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ακολούθησε η συμμετοχή της αυτή τη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18 κανόε καγιάκ (Στζέγκεντ / Ουγγαρία) όπου στο ίδιο αγώνισμα (Κ2) βρέθηκε στην 29η θέση.

• Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2022 ήρθε η σειρά να πάρει μέρος ξανά σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18, αυτή τη φορά για το SUP (Γκντύνια / Πολωνία) όπου στο ομαδικό αγώνισμα βοήθησε τη χώρα μας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο!

Και στις εγχώριες όμως διοργανώσεις (πανελλήνιες και διασυλλογικές), η Αλεξανδράκη… σαρώνει και στα δύο αθλήματα.

Αυτό μαρτυρούν…

• Τα 47 μετάλλια που έχει μέχρι στιγμής κατακτήσει στο κανόε καγιάκ, εκ των οποίων μάλιστα τα 27 είναι χρυσά. Εχει ακόμα 11 ασημένια και 9 χάλκινα.

• Στο SUP οι επιδόσεις της ανέρχονται -πάντα μέχρι στιγμής- σε 10 μετάλλια (3 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα).

Η Αλεξανδράκη είναι αλήθεια ότι βιώνει συνεχώς μεγάλες εμπειρίες στον Ναυτικό Ομιλο, νιώθοντας δικαιωμένη για την επιλογή της. Μάλιστα και στα δύο αθλήματα που έχει επιλέξει, είναι αφοσιωμένη σε αυτά, κάνοντας SUP από το 2019.

Παράλληλα, η Αλεξανδράκη είναι μια αρκετά καλή μαθήτρια, ρίχνοντας ματιές… στο μέλλον. Ο τομέας που θα την ενδιέφερε ν’ απασχοληθεί, είναι αυτός της διατροφολογίας, θέλοντας να συμβάλλει από τη μεριά της στην προετοιμασία αθλητών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ06/09/2023

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ 2ΟΙ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SUP ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βλητέ οι παγκρήτιοι αγώνες SUP που διοργανώθηκαν για δεύτερη …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ31/08/2023

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SUP SPRINT & TECHNICAL

Μια νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους πανελληνίους αγώνες SUP Sprint & Technical που διεξήχθησαν στον Σχοινιά. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ