Εξαιρετική παρουσία στο Αζερμπαϊτζάν για Διακάκη, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές και αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που πήραν μέρος στη διεθνή regatta “President’s Cup-2023” που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν το διάστημα μεταξύ 4-7 Μαΐου.

Οι Νικόλαος Διακάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη μαζί τον Κωνσταντίνο Μεταξά του ΝΟ Χαλκίδας, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, κατακτώντας τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια.

Συγκεκριμένα, Διακάκης και Μεταξάς αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα Κ2 200, 500 και 1000μ., κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια ενώ όσον αφορά τα κορίτσια, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη, αγωνίστηκαν στα Κ2 200 και 500μ., έχοντας απολογισμό δύο ασημένια μετάλλια. Η δε Κισσαμιτάκη ήταν 4η στο Κ1 500μ. και η Αλεξανδράκη 6η στο ίδιο αγώνισμα.

Κισσαμιτάκη και Αλεξανδράκη μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚΚ, κ. Σκούρτη.

 

 

Μεταξάς και Διακάκης.

 

Διακάκης.

 

Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Αζερμπαϊτζάν είχαν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν και να πάρουν σημαντικές εμπειρίες σε μια διεθνή διοργάνωση εν όψει των ακόμα σημαντικότερων που θ’ ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Ιωάννης Σκούρτης.

Σημειώνεται πως η διεθνής regatta “President’s Cup-2023” ήταν αφιερωμένη στην 100ή επέτειο από τη γέννηση του Εθνικού τους ηγέτη, Heydar Aiyev και συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες από συνολικά 20 χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ