Εξαιρετική παρουσία στους αγώνες “Τσέτσο Γκολομέεβ”

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες κολύμβησης “Τσέτσο Γκολομέεβ” που φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Αυτό μαρτυρούν οι επιδόσεις τους, πιάνοντας αρκετοί από αυτούς τα όρια ενώ ειδικότερα η Ερατώ Πιτσιτάκη αναδείχθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια βάσει της εμφάνισής της στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο όπου σημείωσε χρόνο 30,65.

Οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκου Γιαννόπουλου ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφτεί τον ΝΟ Χανίων, ενώ από μέρους της διοίκησης παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιάννης Χίνος και ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Νικολαΐδης.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές του ΝΟ Χανίων ήταν οι εξής:

Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Δασκαλάκης, Δεληογλανης, Κανδανολεων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Μαυρομμάτης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Πατεράκης, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σκουνάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μιλ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ22/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΝΟΧ – 3Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Με την κατάκτηση δύο ακόμα μεταλλίων, φτάνοντας έτσι τα εννέα σε σύνολο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ21/07/2024

“ΛΑΜΠΕΙ” Η ΕΡΑΤΩ! ΣΤΑ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΝΟΧ

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και τρίτο συνολικά κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της η Ερατώ Πιτσιτάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ