Εξαιρετική εμφάνιση στη 18η διεθνή Ρεγγάτα της Κύπρου

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη 18η διεθνή Ρεγγάτα (18th International Regatta Canoe Kayak Sprint) που διεξήχθη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στo Φράγμα Γερμασόγειας στη Λεμεσσό της Κύπρου.

Αυτό μαρτυρά η κατάκτηση 7 συνολικά μεταλλίων (1 χρυσό, 7 ασημένια και 1 χάλκινο), με τους αθλητές του Μαν. Αγγελάκη να προσθέτουν μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό τους.

Ειδικότερα, τη αποστολή συνέθεσαν συνολικά έξι αθλητές από τον ΝΟ Χανίων, οι τρεις από τους οποίους αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για τις Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρία Νικολέτα Κουκλινού ενώ με τον Ναυτικό Ομιλο πήρα μέρος οι Νίκος Κονταξάκης, Νίκος Νάκης και Μανούσος Ξυρουχάκης.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν αποστολές από άλλες 10 συνολικά χώρες (Ουγγαρία, Σλοβακία, Σερβία, Λετονία, Λιθουανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Γεωργία, Μολδαβία και Σλοβενία).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

• Αλεξανδράκη Ευτυχία / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ2 200μ. κορασίδων

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

• Κουκλινού Μαρία Νικολέτα / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ2 500μ. κορασίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ2 200μ. νεανίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ2 500μ. νεανίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη / Κάβουρα Μαρκέλα / Δουμένη Μαργαρίτα Κ4 500μ. γυναικών
• Νάκης Νικόλαος / Κονταξάκης Νικόλαος Κ2 500μ. παίδων

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

• Νάκης Νικόλαος Κ1 200μ. παίδων

5η ΘΕΣΗ

• Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 200μ. κορασίδων

7η ΘΕΣΗ

• Κονταξάκης Νικόλαος / Ξυρουχάκης Μανούσος Κ2 200μ. παίδων

8η ΘΕΣΗ

• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ1 200μ. κορασίδων

10η ΘΕΣΗ

• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ1 500μ. κορασίδων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΝΟ Χανίων ευχαριστεί θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε σε όλη την ελληνική αποστολή. Επίσης εκφράζει για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη προς τον επίσημο χορηγό του τμήματος, τη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES η οποία στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης & Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τον σύλλογο γονέων και φίλων καγιάκ για την καθολική τους στήριξη και τέλος τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών – A.I.B. LEADERS BROKERS”, το ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών) και το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του Nαυτικού Oμίλου Χανίων πραγματοποιούνται για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.
Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 15:00-17:00 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00.
Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ05/04/2024

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ