Ετοιμος για διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΝΟ Χανίων

Με στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει το επόμενο τριήμερο (10-12/4) στο εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών γυναικών το οποίο θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει τη διαχρονική παράδοση που έχει στο άθλημα, διεκδικώντας και αυτή τη φορά τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση όπως απέδειξαν με τις επιδόσεις τους στην τελευταία υψηλού επιπέδου διοργάνωση του αθλήματος που ήταν τα Βενιζέλεια τα οποία διεξήχθησαν πριν από λίγο καιρό στα Χανιά, οπότε και οι Γεωργία Περάκη και Παναγιώτα Βλαχαντώνη έπιασαν όρια για την Εθνική ομάδα.

Φέτος στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος συνολικά 267 αθλητές και αθλήτριες από 28 σωματεία απ’ όλη τη χώρα.

Σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές του ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Αλπάντη, Ανδριανάκη, Βλαχαντώνη, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Θωμάκης, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Μουντάκης, Μπελώνη, Παπαντωνάκη, Παρδαλάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης, Χατζηδάκη και Χατζηπλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ

Τη χαρά να διαθέτει για μια ακόμη χρονιά δύο αθλήτριές του στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις τεχνικής κολύμβησης έχει Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΟΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, 3ΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο (10-12/5) …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ