Ετοιμη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023” η Περάκη

Μετά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κάιρο και στο πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Γκόντολο, η Γεωργία Περάκη ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε μία τρίτη φετινή, διεθνή διοργάνωση που δεν είναι άλλη από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”.

Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιδιώκει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, διεκδικώντας και πάλι μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Ειδικότερα, η προσπάθεια της θα ξεκινήσει την Πέμπτη (14/9).

Συνολικά την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγκροτούν 12 διεθνείς αθλητές και αθλήτριες που πρόκειται για την αφρόκρεμα του αθλήματος, έχοντας φιλοδοξίες για μετάλλια.

Η αποστολή: Καλτσουκαλάς Γιώργος (Δελφίνια Περιστερίου), Παναγιωτίδης Γιώργος (ΚΟ Καλαμαριάς), Αρμουτσής Μάριος (ΚΟ Καλαμαριάς), Μαντζάκος Γεώργιος (Γλαύκος Περιστερίου), Καλφίδης Ηλίας (ΚΟ Καλαμαριάς), Καρατσιβή Αθανασία (Νίκη Βόλου), Τελιούση Ιφιγένεια (ΚΟ Καλαμαριάς), Καπέρδα Γιολάντα (Αλμπατρος Ιωαννίνων), Παντελόγλου Λυδία (Νίκη Βόλου), Τσιγκόια Βασιλεία (ΙΟ Θεσσαλονίκης), Περάκη Γεωργία (ΝΟ Χανίων), Τσιάνου Σοφία (ΑΟ Αιγαίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση συμμετέχει με την ιδιότητα του competition manager ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Η ΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/07/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 4×100Μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Με μια σπουδαία επίδοση που την έφερε στην 4η θέση ξεκίνησε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ