Ετοιμη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023” η Περάκη

Μετά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κάιρο και στο πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Γκόντολο, η Γεωργία Περάκη ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε μία τρίτη φετινή, διεθνή διοργάνωση που δεν είναι άλλη από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”.

Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιδιώκει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, διεκδικώντας και πάλι μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Ειδικότερα, η προσπάθεια της θα ξεκινήσει την Πέμπτη (14/9).

Συνολικά την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγκροτούν 12 διεθνείς αθλητές και αθλήτριες που πρόκειται για την αφρόκρεμα του αθλήματος, έχοντας φιλοδοξίες για μετάλλια.

Η αποστολή: Καλτσουκαλάς Γιώργος (Δελφίνια Περιστερίου), Παναγιωτίδης Γιώργος (ΚΟ Καλαμαριάς), Αρμουτσής Μάριος (ΚΟ Καλαμαριάς), Μαντζάκος Γεώργιος (Γλαύκος Περιστερίου), Καλφίδης Ηλίας (ΚΟ Καλαμαριάς), Καρατσιβή Αθανασία (Νίκη Βόλου), Τελιούση Ιφιγένεια (ΚΟ Καλαμαριάς), Καπέρδα Γιολάντα (Αλμπατρος Ιωαννίνων), Παντελόγλου Λυδία (Νίκη Βόλου), Τσιγκόια Βασιλεία (ΙΟ Θεσσαλονίκης), Περάκη Γεωργία (ΝΟ Χανίων), Τσιάνου Σοφία (ΑΟ Αιγαίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση συμμετέχει με την ιδιότητα του competition manager ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ15/09/2023

“ΧΡΥΣΗ” ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η Γεωργία Περάκη! Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέχισε ακόμα καλύτερα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/09/2023

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά η Γεωργία Περάκη κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο στην πρεμιέρα της στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ