Ετοιμη για 2/2 και… παραμονή η γυναικεία ομάδα του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με σκοπό να ολοκληρώσει το στόχο της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES ετοιμάζεται να δώσει (28/4, 15:30) το δεύτερο παιχνίδι των play out απέναντι στη ΝΕ Πατρών.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη επιδιώκει στο δύο στα δύο, ώστε να ολοκληρώσει το φετινό στόχο της παραμονής, ανανεώνοντας την παρουσία της στο πρωτάθλημα και για την επόμενη χρονιά.

Οπως μαρτυρά το αποτέλεσμα και ειδικότερα η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έχει τον πρώτο λόγο ώστε να φτάσει στη δεύτερη νίκη και να ολοκληρώσει με επιτυχία την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή η οποία βρίσκεται ήδη στην Πάτρα, ο Γιώργος Κατσουλάκης υπολογίζει στις: Πασβάντη, Tρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Ζαχαράκη, Καβακούτσι, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ., Καραδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη και Βούλγαρη.

Υπενθυμίζεται ότι άπαξ και χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Τρίτη (30/4, 15:30) στο κολυμβητήριο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ / ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρόκριση στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων πόλο που παίρνουν μέρος διεκδικούν παίδες και κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Σταθερά στην Εθνική πόλο κορασίδων παραμένουν δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπου πρόκειται για την Κατερίνα Κουνδουράκη και τη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ