Επόμενη πρόκληση το πανελλήνιο κανόε καγιάκ σπριντ!

Στην πιο σημαντική φετινή διοργάνωση μετά από αυτή για την κατηγορία ανάπτυξης ετοιμάζεται να λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Αυτή τη φορά ακολουθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά αρχής γενομένης από την Παρασκευή 21 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 23 του μήνα.
Ο Ναυτικός Ομιλος θα επιδιώξει και πάλι να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τους αθλητές και τις αθλήτριές του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ομηρος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Διακάκης, Κων/νος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Κρίκωνας, Αναστάσης Αναγνωστόπουλος, Μάριος Ιωάννου, Νικόλαος Κονταξάκης, Νικόλαος Νάκης, Μανούσος Ξυρουχάκης, Γιώργος Ηλιάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και ο κ. Νάκης Γεώργιος.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ. και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους την εταιρεία A.I.B. Leader Brokers μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG και την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ