Επιτυχημένος ο ιστιοπλοϊκός αγώνας “Καλλικράτης”

Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου ο προγραμματισμένος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας “Καλλικράτης” με διοργανωτή τον ΝΟ Χανίων.

Η διαδρομή ήταν ΝΟΧ – ν. Θοδωρού – ΝΟΧ αποστάσεως 12 ν.μ.

Ο άνεμος που επικράτησε ήταν μεταβλητός κατά διεύθυνση και ένταση ΒΔ-ΒΑ 2-3 μποφόρ, που δημιούργησε αισθητές διαφορές στους χρόνους τερματισμού ανάλογα με την τακτική που επέλεξαν τα σκάφη.

• Την 1η θέση κατέκτησε το σκάφος ΠΑΝΕΦΗ 2 (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Π. Μπαρμποπούλου, Γ. Παπαδάκη, Τ. Μαντζουκίδη, Δ. Τριχάτη και Β. Μυλωνάκη.

• Τη 2η θέση το σκάφος ΣΤΕΛΛΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Β. Μητρόπουλο και πλήρωμα τους Ε. Κατσίκα και Σ. Ακαμιωτάκη.

• Την 3η θέση το σκάφος ΜΥΡΙΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σ. Μαρίνο και πλήρωμα τους Γ. Πετράκη, Μ. Μπατσαρισάκη, Γ. Γυπάκη και Ο. Sidorkina.

• Την 4η θέση το σκάφος ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κ. Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Ν. Περβάνη, Ι. Ζερό, Δ. Φαραντούρη, Α. Δαούση και Ε. Δαούση.

• Την 5η θέση το σκάφος ΑΝΕΜΟΣ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Γ. Κνιθάκη και πλήρωμα τους Ν. Τσανάκη, Ε. Τσεκούρα και Ν. Κνιθάκη.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι 3-5 Ιουνίου με διοργανωτή τον ΙΟ Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΕΤ18/10/2023

Η 53Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΤΟΥ ΝΟΧ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για την 53η εκπαιδευτική σειρά ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θ’ …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΡΙ26/09/2023

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ 52ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Σε μια λιτή εκδήλωση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους της 52ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ