Επιτυχημένος ο αγώνας ιστιοπλοΐας “Πολυτεχνείο Κρήτης”

Την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο προγραμματισμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων υπό την επωνυμία “Πολυτεχνείο Κρήτης”.

Η επωνυμία επελέγη από τον ΝΟΧ για να τιμήσει το ίδρυμα για το μορφωτικό έργο που επιτελεί στον τόπο μας, καθώς και για τη συνεργασία με τον ΝΟΧ στο τομέα της ιστιοπλοΐας προς όφελος των σπουδαστών.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Ναυτικό Ομιλο στις 10 το πρωί και η διαδρομή ήταν ΝΟΧ – περίπλους ν. Θοδωρού – ΝΟΧ συνολικής αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος γενικά ήταν κατά τόπους μεταβλητός Β-ΒΔ εντάσεως 2-3 μποφόρ, δίδοντας έτσι στους ιστιοπλόους την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους στη τακτική του αγώνα.

1ο σκάφος αναδείχτηκε το ΣΤΕΛΛΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Βασίλη Μητρόπουλο και πλήρωμα τους Roisin O Keefee, Στέφανο Αντάλη και Στέλιο Ακαμιωτάκη.

2ο το σκάφος ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Γιώργο Αναστασόπουλο, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νίκο Περβανά, Γιάννη Ζερβό και Γιάννη Γυπάκη.

3ο το σκάφος ΜΥΡΙΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πλήρωμα τους Γιώργο Πετράκη, Γιώργο Παπαδάκη και Σιντορκίνο Ολεμά.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 1 και 2 Οκτωβρίου: Χανιά – Μαράθι – Χανιά με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΡΙ26/09/2023

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ 52ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Σε μια λιτή εκδήλωση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους της 52ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΠΕΜ18/05/2023

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”

Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου ο προγραμματισμένος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας “Καλλικράτης” με διοργανωτή τον ΝΟ Χανίων. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ