Επιτυχημένη συμμετοχή στους αγώνες καγιάκ Νοτίου Τομέα 2022

Την πρώτη τους αγωνιστική δραστηριότητα για το καλοκαίρι υλοποίησαν τα Special Olympics Hellas, την οποία θα ακολουθήσει πληθώρα αθλητικών και εκπαιδευτικών δράσεων στους επόμενους μήνες.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο αγώνες καγιάκ Special Olympics Νοτίου Τομέα 2022, σε συνδιοργάνωση των Special Olympics Hellas, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας, με τη συμμετοχή 57 αθλητών και unified partners των Special Olympics Hellas από τα προπονητικά προγράμματα της Αττικής, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα ειδικής άθλησης (ΤΕΑ) Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι αθλητές που συμμετείχαν, ήταν οι Ιωάννης Κλωνιζάκης, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτριος Χουδαλάκης, Νεκτάριος Παπαδοκοκολάκης, Ευάγγελος Παντελάκης και Βασίλειος Ραϊσάκης με συνοδούς τον προπονητή Μανόλη Αγγελάκη και την Ελένη Κλωνιζάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αγγελάκη: «Το τμήμα ειδικής άθλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνει ευεργετική διέξοδο μέσω των αθλημάτων της κολύμβησης και του καγιάκ και παράλληλα ενισχύει την κοινωνικοποίηση των αθλητών. Είναι μεγάλη χαρά να παρακολουθείς την προσπάθεια των αθλητών από κοντά και να τη στηρίζεις. Κάθε αγώνας είναι και ένα μάθημα ζωής. Βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά που σου θυμίζει την σημασία του αθλητισμού και τη δύναμη που έχει. Μόνο ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους που μας δίνουν το δικαίωμα να είμαστε κοντά τους. Ευχαριστώ τον Κώστα Νικολαντωνάκη, προπονητή Special Olympics στην κολύμβηση του ΝΟΧ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις επιτυχίες που έφεραν».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τους είναι τα εξής:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ραϊσάκης Βασίλειος / Κλωνιζάκης Ιωάννης ΤΚ2 200μ. Γ’ Σειρά
Κλωνιζάκης Ιωάννης ΤΚ1 200μ. Η’ Σειρά
Παντελάκης Ευάγγελος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά
Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος / Παντελάκης Ευάγγελος ΤΚ2 200μ. Β’ Σειρά

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ραϊσάκης Βασίλειος ΤΚ1 200μ. Ε’ Σειρά
Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά
Δασκαλάκης Κωνσταντίνος / Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ2 200μ. Α’ Σειρά

4η ΘΕΣΗ

Δασκαλάκης Κωνσταντίνος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES που είναι πάντα αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια, τα Special Olympics Hellas και τον Ν.Ο. Αμφιθέας για την άψογη φιλοξενία τους και στήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας καθώς και την κα Κλωνιζάκη για την πολύτιμη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση της αποστολής.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ31/08/2023

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ 21Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στα Χανιά. Ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ29/06/2023

ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS BERLIN 2023

Ολοκληρώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023, που αποτελέσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ