Επιτυχημένα τα τεστ (αστέρια) στον Αγ. Νικόλαο

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη την Κυριακή 21 Απριλίου στο κολυμβητήριο Αγ. Νικολάου.

Ολα τα κορίτσια του τμήματος πέρασαν με επιτυχία τα τεστ κι έτσι θα δηλώσουν την παρουσία τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον Ιούλιο. Η αρχή θα γίνει με τις κορασίδες, ενώ θ’ ακολουθήσουν το Οpen και οι νεάνιδες.

Τα κορίτσια συνόδευσαν στο Λασίθι οι προπονήτριες τους Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Αρια Δασκαλάκη και Φραντζέσκα Αμπελά.

Αναλυτικότερα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, είναι τα εξής: Βασιλάκη, Βουρδουμπάκη, Γαϊτανοπούλου, Γναφάκη, Ιακωβίδου, Κοτρωνάκη, Κουβεδάκη, Κουράτορα, Λούτα, Μαλανδράκη, Μανωλουδάκη, Μπαντουράκη, Μπουρδάκη, Νοτάκη, Νταντή, Παντελάκη, Πετρακάκη, Πλακοπούλου, Προεστάκη, Σαμαρτζή, Τσαμουρτζή, Τσιβιτσάρη, Φουράκη και Χαλιβελάκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ