Επίσκεψη της Κατ. Μανιμανάκη και του συνδυασμού της στον Ναυτικό Ομιλο

Την επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Χανίων, η οποία συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της «Ονειρο είναι τα Χανιά», Κατερίνας Μανιμανάκη, δέχτηκε στα γραφεία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Την κα Μανιμανάκη υποδέχτηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Χίνος, μέλη του ΔΣ και η γραμματεία του ΝΟΧ, έχοντας την ευκαιρία τα δύο μέρη να κάνουν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το θέμα των εγκαταστάσεων και της λειτουργίας του Ομίλου.

Ειδικότερα, η κα Μανιμανάκη ενημερώθηκε για τα θέματα του κολυμβητηρίου, καθώς και για την πρόοδο της δημοπράτησης. Σε γενικές γραμμές βέβαια είναι γνώστρια της κατάστασης, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν αθλήτρια του Ομίλου.

Δυστυχώς, λόγω των εκλογών και την διπλής αλλαγής των υφυπουργών Αθλητισμού έχει καθυστερήσει υπερβολικά πολύ η αποστολή των επίσημων αντιγράφων της προγραμματικής σύμβασης από το υφυπουργείο. Παρ’ όλα αυτά, ο Ναυτικός Ομιλος βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς και προσωπικά με τον κ. Παπαδογιάννη και χωρίς να έχει χαθεί χρόνος έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των απαιτούμενων διαδικασιών. Μάλιστα, ο Ναυτικός Ομιλος έχει τη διαβεβαίωση από τον Ο.Α.Κ. ότι μόλις παραληφθεί το αντίγραφο της υπογεγραμμένης προγραμματικής σύμβασης, θα είναι σε θέση να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση. Πράγματι, σε επικοινωνία που είχε ο Ναυτικός Ομιλος με το υφυπουργείο Αθλητισμού δόθηκε η διαβεβαίωση ότι είναι θέμα ημερών η αποστολή και παραλαβή τους.

Η κα Μανιμανάκη ενημερώθηκε για το γεγονός πως διαχρονικά η εκάστοτε δημοτική και περιφερειακή αρχή στέκεται δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο, συμβάλλοντας ως φορείς στο να γίνονται σπουδαίες διοργανώσεις πάρα τις δυσκολίες που δημιουργούν οι εγκαταστάσεις όπως είναι τα τελευταία χρόνια.

Σε τοποθέτηση, δε, της κας Μανιμανάκη ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία δημοτικού κολυμβητηρίου και χώρων κολύμβησης για τους δημότες και για αθλητές εκμάθησης, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων έλαβε τη διαβεβαίωση ότι ο Ναυτικός Ομιλος θα είναι δίπλα σε μια τέτοια προοπτική, συμβάλλοντας προς κάθε κατεύθυνση.

Εξ όσων ενημέρωσε, τέλος, η κα Μανιμανάκη τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης όπου θα τεθεί κα εκεί το θέμα του κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, αλλά και η πορεία της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ08/06/2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Xανίων (Ν.Ο.Χ.) με απόφασή του, προσκαλεί, δυνάμει των άρθρ. 29επ. του Καταστατικού του περί …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ