Επίσκεψη Σέβης Βολουδάκη στον ΝΟ Χανίων

Την επίσκεψη της κας Σέβης Βολουδάκη, δέχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η Χανιώτισσα πολιτικός βρέθηκε συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Ιουνίου στο κολυμβητήριο, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Γιάννη Χίνο και άλλα στελέχη του ΔΣ του ΝΟ Χανίων (Γιώργο Μαραγκάκη, Χαρά Μυλωνάκη, Κατερίνα Σταματάκη, Νίκο Κουριδάκη, Αντώνη Χαβρέ).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο κολυμβητήριο εν όψει άλλωστε των μεγάλων αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί με την ανακατασκευή της εγκατάστασης.

Ο κ. Χίνος αναγνωρίζοντας ότι τα έργα της ανακατασκευής το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι εφικτό να ξεκινήσουν νωρίτερα από ένα χρόνο αργότερα ζήτησε τη συνδρομή της κας Βολουδάκη ούτως ώστε ν’ αντιμετωπιστούν όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που αναμένεται να παρουσιαστούν ιδιαιτέρως τον ερχόμενο χειμώνα με σημαντικότερο αυτό της επάρκειας πετρελαίου.

Από εκεί και πέρα εκφράστηκε ο προβληματισμός για την εξεύρεση κάποιου επιπλέον χώρου ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται απρόσκοπτα με τις λιγότερες πιθανές συνέπειες οι προπονήσεις το διάστημα που έχει προγραμματιστεί να κλείσει το κολυμβητήριο λόγω της ανακατασκευής, άσχετα από το αν έχει ανακοινωθεί πως η διαδικασία των έργων θα γίνει τμηματικά.

Ουσιαστικά αυτές ήταν οι δύο βασικές ανησυχίες που εκφράστηκαν προς την κα Βολουδάκη η οποία επεσήμανε ότι αντιλαμβάνεται τα θέματα και γενικά τις ανάγκες που υπάρχουν στον Ναυτικό Ομιλο. «Τα παιδιά μου άλλωστε έχουν περάσει από το κολυμβητήριο, μαθαίνοντας κολύμβηση, επομένως ξέρουμε τι αξία έχει το κολυμβητήριο για τους Χανιώτες όσο και το έργο που παράγει ο Ναυτικός Ομιλος» ανέφερε σχετικά η κα Βολουδάκη, η οποία τόνισε ότι θα φροντίσει σε οτιδήποτε χρειαστεί να είναι παρούσα προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παρατηρηθούν.

Τα μέλη του ΝΟ Χανίων ευχαρίστησαν τη Σέβη Βολουδάκη για την επίσκεψη της, στην οποία και εκφράστηκαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που έφερε η ίδια στις εκλογές ενώ της δόθηκαν γενικότερα ευχές για την πορεία που θέλει να έχει στην πολιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΕΤ22/05/2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων επισκέφθηκαν την Τετάρτη (22/5) ο π. υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά κ. Γιώργος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ19/04/2024

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ Ο ΠΑΝ. ΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ

Τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος, μεταφέροντας μέσα στην πόλη των Χανίων την Ολυμπιακή Φλόγα στη μεγάλη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ