Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στο κολυμβητήριο Χανίων

Την επίσκεψη της βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, δέχτηκε την Πέμπτη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η παρουσία της κυρίας Μπακογιάννη δεν έγινε τυχαία, αλλά χάριν του γεγονότος των τελευταίων εξαιρετικά σημαντικών εξελίξεων με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η Χανιώτισσα βουλευτής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα σχέδια για το πώς θα είναι το νέο κολυμβητήριο, τα οποία της παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Αρης Παπαδογιάννης.

Η κυρία Μπακογιάννη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός της ανακατασκευής, ευχαριστώντας προσωπικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια έκανε πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς θα είναι το νέο κολυμβητήριο και τι θα περιλαμβάνει, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενη που έχουν προβλεφθεί ευκολίες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παρών στην επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο κολυμβητήριο ήταν ο πρώην δήμαρχος Χανίων, βουλευτής και διατελέσαντας γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Κυριάκος Βιρβιδάκης, επί θητείας του οποίου το κολυμβητήριο Χανίων βρέθηκε στη μορφή που έχει μέχρι και σήμερα.

Την επίσκεψη συντόνισε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος, εξηγώντας στην κα Μπακογιάννη το πώς φτάσαμε σήμερα εδώ ενώ από μέρους της διοίκησης ήταν επίσης η επί σειρά ετών πρόεδρος και τωρινό μέλος του ΔΣ, Χαρούλα Μυλωνάκη, οι κυρίες Καγιά και Σταματάκη και οι κύριοι Κουριδάκης, Χαβρές και Κληματσάκης. Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Δημ. Λειψάκης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κολύμβησης, Μπέτυ Βαρβάρη.

Από το ΕΑΚ Χανίων παρέστησαν ο πρόεδρος, Τ. Σβουράκης και το μέλος Μαν. Μπουζάκης. Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΑΚ, Μαν. Κουριδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ01/02/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά θερμές ευχαριστίες προς τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου για την παραχώρηση της 25άρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ