Επισκέψεις σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Χανίων

Επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Δήμαρχο Χανίων, Νίκο Καλογερή και Παναγιώτη Σημανδηράκη αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αποτελούμενη από διοικητικά στελέχη, προπονητές και αθλητές.

Οι δύο συναντήσεις έγιναν διαδοχικά το πρωί της Παρασκευής αρχικά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και στη συνέχεια στο Δημαρχείο.

Σκοπός για τον ΝΟ Χανίων ήταν να εκφράσει τις ευχές του για το νέο έτος προσωπικά στον κ. Καλογερή και τον κ. Σημανδηράκη και να τους ευχαριστήσει για την έμπρακτη στήριξη τους την προηγούμενη χρονιά. Τονίστηκε δε η επιθυμία αυτή η καλή συνεργασία να συνεχιστεί και το 2024.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη στον κ. Καλογερή του επισημάνθηκε το πού βρίσκεται η διαδικασία για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου αλλά και πώς θα λειτουργήσει για τους επόμενους μήνες η εγκατάσταση, ενώ στο ίδιο πλαίσιο ήταν και η συζήτηση που έγινε με τον κ. Σημανδηράκη, στον οποίο και τονίστηκε επιπλέον το πολύ σημαντικό γεγονός ότι αυτό το χειμώνα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα παραμείνουν σε λειτουργία και οι τρεις κολυμβητικές δεξαμενές λόγω της εξοικονόμησης η οποία έχει προκύψει μέσω της χαμηλότερης τιμής που δίνεται για αγορά πετρελαίου θέρμανσης αντί για πετρέλαιο κίνησης.

Ο κ. Σημανδηράκης έκανε γνωστό από την πλευρά του στα στελέχη του ΝΟ Χανίων ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση στο Δήμο Χανίων του κλειστού κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να λειτουργήσει κάτω από άλλες συνθήκες ως δημοτικό. Μάλιστα, με την ευκαιρία ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος ανέφερε πως τα Χανιά έχουν ανάγκη την παράλληλη λειτουργία του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου, που θα δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προοπτικές για την φιλοξενία ακόμη περισσότερων σπουδαίων διοργανώσεων. Η γνώση, η εμπειρία και η εμπιστοσύνη που παρέχεται στον ΝΟΧ διασφαλίζουν με την ταυτόχρονη λειτουργία των κολυμβητηρίων την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού και μάλιστα με σημαντική συμβολή στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου. Τα δύο κολυμβητήρια που ίσως στο παρελθόν έμοιαζαν με υπερβολή για μια επαρχιακή πόλη πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για τους δημότες των Χανίων, τονίστηκε χαρακτηριστικά από τον κ. Χίνο στη συνάντηση στο δημαρχείο.

Το κλιμάκιο του ΝΟ Χανίων αποτέλεσαν αθλητές από τα τμήματα υδατοσφαίρισης, κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, καλλιτεχνικής κολύμβησης και κανόε καγιάκ, οι προπονητές Αντώνης Καλογεράκης και Μανώλης Αγγελάκης, ενώ από τη διοίκηση παρέστησαν εκτός από τον κ. Χίνο και οι κ.κ. Μαραγκάκης, Μακριδάκης, Χαβρές και Παριωτάκης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ01/02/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά θερμές ευχαριστίες προς τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου για την παραχώρηση της 25άρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ