Επιλογή 4 αθλητών στην προεθνική Κανόε Καγιάκ Σπριντ

Εξαιρετικές ήταν για μια ακόμη φορά οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στο 1ο τεστ αξιολόγησης (Κ1 5000μ.) που διεξήχθη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Σχοινιά.

Οι Ομηρος Μοστιτσόγλου, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Νικόλαος Νάκης και Μαρινίκη Κουκλινού χάρη στις επιδόσεις τους επιλέχθηκαν στην προεθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ. Μάλιστα, οι Μοστιτσόγλου και Αλεξανδράκη κατετάγησαν πρώτοι στην κατηγορία νέων ανδρών και νεανίδων αντίστοιχα κι έτσι παραμένουν στο Σχοινιά όπου και παίρνουν μέρος σε καμπ προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο (17/2).

Οι δε Νάκης και Κουκλινού εντάχθηκαν στην προεθνική ομάδα Κ16.

Συνολικά, στην αποστολή του ΝΟΧ ANEK LINES συμμετείχαν οι: Ομηρος Μοστιτσόγλου, Κωνσταντίνος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Νάκης, Μανούσος Ξυρουχάκης, Νικόλαος Παπαδάκης, Κωνσταντίνος Κακαβελάκης, Στράτος Κισσαμιτάκης, Εμμανουήλ Ηλιάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη: «Η συνολική παρουσία των αθλητών μας δείχνει ότι η ομάδα μας και φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Είμαστε στο μέσον της φετινής προετοιμασίας όπου όλοι οι αθλητές καταβάλουν σημαντική προσπάθεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και τους ευχαριστώ θερμά. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για τα αποτελέσματα που έφεραν και την προσπάθεια που κατέβαλαν και συνεχίζουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• Μοστιτσόγλου Ομηρος: 1ος γενικής & 1ος στην κατηγορία νέων ανδρών
• Μοστιτσόγλου Κων/νος: 3ος στην κατηγορία έφηβων
• Νάκης Νικόλαος: 5ος στην έφηβων & 2ος στην κατηγορία Κ16
• Ξυρουχάκης Μανούσος: 11ος στην έφηβων & 5ος στην Κ16
• Κισσαμιτάκης Στράτος: 6ος στην παίδων
• Ηλιάκης Εμμανουήλ: 7ος στην παίδων
• Κακαβελάκης Κων/νος: 9ος στην παίδων
• Παπαδάκης Νικόλαος: 11ος στην παίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία: 1η στη νεανίδων
• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη: 3η στη νεανίδων
• Κουκλινού Μαρινίκη: 4η στη νεανίδων & 1η στην κατηγορία Κ16
• Αλεξανδράκη Ευτυχία: 1η στη νεανίδων

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές, Μανώλης Αγγελάκης και Αντώνης Λαδάς και οι κ.κ. Κακαβελάκης, Νάκης και η κα Σμυρνάκη, τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Σε κάθε προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα δίπλα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τα Νερά SAMARIA για την καθολική και διαχρονική τους στήριξη και τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών – A.I.B. LEADERS BROKERS”, το συνεργείο αυτοκινήτων Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών), το φανοποιείο αυτοκινήτων Παπαδάκης Γιάννης, την ΣΙΔΑΛ ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και το ΙΚΤΕΟ Χανίων για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ05/04/2024

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ