Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην KMF και στον κ. Κοκονά

Σε μια ιδιαίτερα υψηλού κόστους κατασκευή, που διασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση πετρελαίου για τη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών στο κολυμβητήριο Χανίων, προχώρησε η εταιρεία KMF.

Για μια ακόμη φορά, ο ιδιοκτήτης της KMF, κ. Κώστας Κοκονάς, επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον, καθώς αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος έως ότου παραληφθούν τα καινούρια καλύμματα για ν’ αντικαταστήσουν τα παλιά και σκισμένα, η εταιρεία του προχώρησε σε μια πολύ ποιοτική κατασκευή, που θα συμβάλει για τους επόμενους μήνες στην απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων. Σημειώνεται ότι αυτό συνέβη παρόλο που η διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων κινήθηκε με ταχύτητες διαδικασίες προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση των απαραίτητων καλυμμάτων για την προστασία των κολυμβητικών δεξαμενών, ωστόσο δυστυχώς δεν μπορούσε να ξεπεραστεί το πρόβλημα του χρόνου παράδοσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα συνεργεία της KMF με την παρουσία τους λύνουν γρήγορα σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν, προκειμένου να προστατευθούν πρωτίστως τα παιδιά και να διασφαλιστούν τα αυτονόητα και τα στοιχειώδη.

Η διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων και η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων ευχαριστούν τον κ. Κοκονά και την εταιρεία του για την συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ01/02/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά θερμές ευχαριστίες προς τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου για την παραχώρηση της 25άρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ