Εκτός έδρας άνδρες και γυναίκες του ΝΟΧ ANEK LINES

Εκτός Χανίων δίνεται η συνέχεια των υποχρεώσεων για την ανδρική και την γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Ειδικότερα το έργο για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντίπαλος είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1 ανδρών, ο Απόλλων. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα την Κυριακή (29/10) στο Σεράφειο, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να συνεχίζει ν’ αναζητά το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικό μέρος, εκτός αποστολής είναι ο Λεβεντάκης, με το νεαρό Σάχου να παίρνει τη θέση του.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης και Σάχου.

Μία ώρα νωρίτερα (17:00) θ’ αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα, παίζοντας στην έδρα του ΓΣ Περιστερίου. Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη θέλει να δώσει συνέχεια μετά την πολύ σημαντική νίκη που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα η αποστολή αποτελείται από τις: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη και Περδικάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ02/12/2023

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Με μια πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ29/11/2023

ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η δυνατότερη ομάδα της Βουλιαγμένης κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟΧ ANEK LINES σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ